Ramintuk parašė:
Pritariu jūsų žodžiams 🤗Susitaikai,bet kaip ateina mm, posmelį gera nuverki,kad vėl nepavyko.
Ir taip liudna tada.. bet mm praeina ir tada vėl bandai
Ramintuk parašė:
Pritariu jūsų žodžiams 🤗Susitaikai,bet kaip ateina mm, posmelį gera nuverki,kad vėl nepavyko.
Ir taip liudna tada.. bet mm praeina ir tada vėl bandai
ziviliux86 parašė:
Ir taip liudna tada.. bet mm praeina ir tada vėl bandai![]()
Tikrai taip ☺️
Rita33 parašė:
Iki mm 2dienos. Isriskejo iskarto. Bet...dar neryskus, kad galeciau vyrui idet i dovanele. Kada Jums parode jau aiskiai ryskiai II?
Man asmeniškai ryškų parodė jau 3-4 dienom veluojant mm 😊 Pasidarykit elektroninį ir bus aišku.
Amalfi30 parašė:
Sveikos ! Mėnesinės turi prasidėt ryt, 3 dienas rytais būna gana gausios rudos išskyros, testas neigiamas. Pas gydytoją profilaktiškai eisiu kitą sav. Dėl ko gali b…
Arteja mm.
Numana parašė:
Man asmeniškai ryškų parodė jau 3-4 dienom veluojant mm 😊 Pasidarykit elektroninį ir bus aišku.
O vaiduoklius gaudėt? Jei taip, kad pasirodė?
SlyvaL parašė:
Labukas visoms.ar yra laukiančių ov šiomis dienomis? Lauksime kartu ir skaičiuosim dienas iki testukų medžioklės. 😀
Laba, laukiu aš OV šiom dienom
nors programėlė jau rodė vakar dieną, tačiau nelabai ką pajutau, dažniausiai visą dieną spazmuoja šoną, šį kartą nėra dar
pagal viską 10 CD turiu trumpą ciklą 24-25d.
SlyvaL parašė:
Labukas visoms.ar yra laukiančių ov šiomis dienomis? Lauksime kartu ir skaičiuosim dienas iki testukų medžioklės. 😀
Man šiandieną ov, vakar pikas buvo ☺️
Sveikos ! Pasidalinisu.. 8dpo nėštumo testas rodė jau įžiūrimą vaikduokliuka, šiandien galvoju pasidarysiu ov testą, tai jis tooks ryškus, lėksiu šnd į vaistinę nėštumo testo, nes manau kad mm jau nebesulauksiu, sekmadienį turėtu būti mm diena.. labai tikiuosi. Kad mano įtarimai pasitvirtins nes esu po negimdinio, pašalinto kairiojo kiaušintakio.. 
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai