Lori28 parašė:
Sveikos![]()
Tikekimes pavyko!
Lori28 parašė:
Sveikos![]()
Tikekimes pavyko!
Rita33 parašė:
Na jeigu dar vienas berniukas, tai garantuoju, kad dar teks pabuvot po n metu planuojanciu grupeje
![]()
o galiausiai 10 berniuka pavadinsime onute (zinoma juoka…
Išduokit paslaptį, kaip sekasi 3 berniukus auginti? Man su vienu jau kosmosas atrodo 🤣
Spalvotuke parašė:
Išduokit paslaptį, kaip sekasi 3 berniukus auginti? Man su vienu jau kosmosas atrodo 🤣
Aha geras klausimas 😀😀😀 mes ilgai brendome, kol pribrendome antram vaikui planuoti 😀 o čia ketvirtas pakeliui 😀 galbūt daug pagalbos iš šalies, Rita, turite?
Spalvotuke parašė:
Su vienu buvo gan sunku (taip atrode kol buvo vienas), kada atsirado antras vyresnelis tiesiog akyse pasidare didelis
kol buvo maziukai nes nedidelis amziaus skirtumas tarp ju, buvo gan sunku, tada atrode su vienu vaiku buvo lengviau
bet kai atsirado treciasis du pirmieji atrode isviso dideli
pas juos bendri interesai, bendri zaidimai ir to mamos demesio reikejo minimaliai, kada paaugo treciasis (jau dabar) pas juos tiek veiklos, bet... Nevisiems trim iskart, vyresnelis su maziausiu nesutaria,gal del amziaus skirtumo nepraleidzia progos vienas kito paerzinti. Bet antrasis vaikas su abiem sutaria puikiai
Vienintelis nefainas dalykas turint trys ir daugiau vaiku, tai sirgimo laikotarpis, jei vienas pasigauna bacila tai sergam is eiles visi, vienas pasveiksta, kitas suserga ir taip ratuku visi
Veiklos atsakomybes daug namuose turi kiekvienas tai to tokio neturejimo ka veikt vaikai neturi
Namuose greit bus zoologijos sodas, bet vis reikia kazko vaikam, ir patis priziuri
Pati turiu isirengusi namo dalyje akvariuminiu zuvyciu parduotuve tai ten vaikai eina relaksuoti kai labai broliai uzknisa (tai gaunasi toks darbas is namu), turime du sunis nedidelius naminius, kate, vezliuka, gyvalazdziu (jau dabar po paskutines vados 67vnt), , dekorativini triusiuka, ziurkena
Vaikai tikrai turi kur savo energija nukreipt
buna zinoma ir tu dienu kada karas vyksta, bet auklejame taip, kad turime kalbetis ir spresti iskilusius klausymus. Tai pokalbiu turime daug labai namuose
Vyresneliams jau mama neidomi visai tai va nutareme dar karta paieskot Mergytes
Jeigu trumpiau: su vienu sunku, su dviem sunku, su trimis lengviau, o kai paaugo isviso jokiu sunkumu, ir vaikam smagiau yra su kuo pazaist ir daug greiciau socializuojasi kitoje aplinkoje
Rita33 parašė:
Taip pat Ramzio teorija patikrinsimKurioj pusej prisitvirtins ar kairej (mergaite) ar desinej (berniukas)
![]()
visus tris kartus buvo desinej pradzia 3 berniuk…
O kaip tada su ta teorija, jei placenta per vidurį?
Aš tai mažai linkusi tikėti tomis teorijomis, bet gali būti kad jos ir man pasitvirtins. Jei rezultatas nemeluoja, tai mergaitę pagavom 2 d. iki ov. O placenta tikrai lyg labiau kairėje
Sėkmės jums.
Rita33 parašė:
Su vienu buvo gan sunku (taip atrode kol buvo vienas), kada atsirado antras vyresnelis tiesiog akyse pasidare dideliskol buvo maziukai nes nedidelis amziaus ski…
Eina sau, super mama Jūs, o veiklos kiek!
@Ieva parašė:
Aha geras klausimas 😀😀😀 mes ilgai brendome, kol pribrendome antram vaikui planuoti 😀 o čia ketvirtas pakeliui 😀 galbūt daug pagalbos iš šalies, Rita, turite?…
Mes viska darome su vyru dviese
kai laukemes antrojo vaikiuko nusipirkome nepirmos jaunystes namuka su zemes sklipeliu, persikraustem i mano gimtine, su ta mintim va tevai netoli gyvena pagelbes. Po pusmecio persikraustimo tevai sugalvojo, kad jiems nepakeliui ir issiskire. Mama issikrauste uz 70km, tetis sukure nauja seima. Ir likom dviese su vyru (ir tai buvo vienas is geriausiu dalyku) pradzioje buvo sunku, bet visada palaikeme vienas kita, vyras kas trys paras isvaziuoja uz 100km i darba ir negrista 3paras
na toks pamaininis darbas, tai teko ismokti suktis paciai
kada gime trecias vaikas tame zemes sklype savo jegom pradejome statytis nauja nama, pasistateme ir persikrausteme per 1,5m nuo statybu pradzios
tai kaip uzsisuko viskas tai tik 2023m pabaigoje viska pabaigeme.
Mociute praeita vasara pabande paimti du vyresnelius porai dienu pas save su nakvine
kita diena skambino su asarom ar galim atvaziuot, nes vaikai skandala iskele, kad mociute neleido zalcio parsinest namo
po to karto mociute daugiau nepraso vaiku palikti pas ja be musu
O vyro tevukai..jau senuliukai jiem jau patiems reiketu pagalbos nuolatines.
milda_lu parašė:
O kaip tada su ta teorija, jei placenta per vidurį?![]()
Aš tai mažai linkusi tikėti tomis teorijomis, bet gali būti kad jos ir man pasitvi…
Oi sito nezinau
Tik skaiciau, kad nestumo pradzioje si teorija veikia iki 8 savaites
Spalvotuke parašė:
Eina sau, super mama Jūs, o veiklos kiek!![]()
Oi man iki super mamos tikrai dar toli
Cia vaikai didziausi mokytojai, kurie ismoke mane kantrybes, demesingumo, atsakomybes.
Pas mane visada yra du pasirinkimai:
Arba sedeti ir nervuotis, kad vaikai kariauja ir triuksmas didelis.
Arba eiti ir uzsiimti su jais kokia nors veikla, ir nukreipti demesi nuo tarpusavio burbuliavimo
Maziausias pvz megsta viska kas ropoja, tai vasara jokiu problemu ji uzimti , duodi inda ir vaiksto renka vabaliukus
vyresnelis megsta labai gaminti, tai duodi recepta ir tik pati turi pasaut i orkaite
antrasis dar vis iesko saves, bet pas ji galvoje planai puikus gimsta, pvz kaip pritraukti daugiau klientu, kaip suprojektuoti nama (micrafto gerbejas)
Blin, panos, visos jūs įkvepiat vilties! Nes jei ne forumas, greičiausiai, pulčiau į emocinius ieškojimus: o tai visgi kas čia su manim negerai, kodėl žinant, kada OV, atlikus ND vis tiek galų gale jokio rezultato... O jūsų visų optimizmas žavi! Šiandieną pas mane 9 cd, jau pradedu po truputį OV vėl gaudyt. Anas ciklas buvo kažkoks ne toks... jau nežinau kiek laiko jis visiškai tikslus- lygiai 28 dienos. O šį mėn. jis buvo 24 dienos 🤔 O pirmos sirgimo dienos buvo labai skausmingos ir intensyvios. Tai arba dėl streso ir pervargimo, kurio šiaip nemažai gruodžio mėn.buvo, arba kažkas bandė kabintis, bet nepasisekė. Labai įdomūs reikalai. Bet žodžiu bandom toliau...
16 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai