Laup parašė:
Man beveik visad KB su seno kraujo priemaišom. Net nežinau kodėl.. turbūt normalu.
Pas mane šviežias kraujas bet keli lašelei
Laup parašė:
Man beveik visad KB su seno kraujo priemaišom. Net nežinau kodėl.. turbūt normalu.
Pas mane šviežias kraujas bet keli lašelei
Gabija182 parašė:
Sveiki, taip. Siandien ryte buvo baltutelis 🥲
Pabandykit kitos firnos ir bus aisku😊
Maniosime parašė:
Gal yra kas nelaukia mm balandžio 22d? Kažkaip liūdna vienai laukti 🫠
Labuka. As nelaukiu balandzio 21 , jeigu ciklas neissireguliuos 🙈
Maniosime parašė:
Gal yra kas nelaukia mm balandžio 22d? Kažkaip liūdna vienai laukti 🫠
Beja, man jau siandien clearblue monitoriukas rodo nt testa darytis.. tai jus nuo rytdienos irgi jau kaip ir galit testuotis. Kada jum ov buvo? Gal balandzio 1-2?
saulyte989 parašė:
Beja, man jau siandien clearblue monitoriukas rodo nt testa darytis.. tai jus nuo rytdienos irgi jau kaip ir galit testuotis. Kada jum ov buvo? Gal balandzio 1-2?
Uoj man dar toli iki testavimosi, balandžio 8 ovuliacija tik buvo, šiandien 5dpo, pas mane ciklas 32 dienos o šiandien tik 23 CD... 😔😁 gaila nebeturiu ov testų, šiandien paskutinį pasidariau tai ryškesnis už 21 ciklo dienos 🫣🫠 kaip jūs jaučiatės? 🥰
Maniosime parašė:
HCG dvigubėja kas 48h pagrinde, tai neišsigaskit, rytojaus lyginkit su vakarykščiu 😇 pamatysite ryškėjimą tikrai
Panašu, kad be reikalo užsistresavau 🙈 Viršutinis vakarykštis, vidurinis šiandienos ryto, apatinis kątik darytas apie 15 val 🙈 Blyn atrodo vakar iš vakaro negeriau jokiu skysciu ir neparyskejo. O siandien ir kavos geriau ir kolos puse litro ismaukiau ir va kaip paryskejo. Realiai 6 valandu skirtumas tarp testu
Brukneee parašė:
Panašu, kad be reikalo užsistresavau 🙈 Viršutinis vakarykštis, vidurinis šiandienos ryto, apatinis kątik darytas apie 15 val 🙈 Blyn atrodo vakar iš vakaro negeriau …
Kaip ir sakiau 🥹😍 super, labai gražiai paryškėjo 🥰 gal pas jus vakarais kaip tik ir bus ryškesni, tas HCG laiptukais kyla, dėl to ir atrodė kad neryškėja rytinis 😇
Maniosime parašė:
Uoj man dar toli iki testavimosi, balandžio 8 ovuliacija tik buvo, šiandien 5dpo, pas mane ciklas 32 dienos o šiandien tik 23 CD... 😔😁 gaila nebeturiu ov testų, šia…
Aaa supratau, na tai dar 5-7 dienos ir galite testuotis.. as tai puikiai jauciuosi, tik rankos niezti.. man rodo gadint nt o ka gadint jeigu zinau kad bus teigiamas ir klaidingas nt.. laukiu treciadienio ir tiek 🙈😉
1 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai