Lainė123 parašė:
ne, pas mane parašytą, kad užsakytas prg HO, ji žinodama užsakė.
Ir nepasake kad reikia ji atlikti 2-3mm dieną? Na kazkas vistiek cia ne taip :/
Lainė123 parašė:
ne, pas mane parašytą, kad užsakytas prg HO, ji žinodama užsakė.
Maniosime parašė:
Nu panos padėkit man dabar... Pagal vieną programėlę man šiandieną 13dpo, pagal kitą šiandien mm diena, po kolkas nesulaukiau jų, pradėjo mausti nugarą ir pilvą kai…
Blemba ,nes susigraudinau iš džiaugsmo pamačius tavo testus 😍
Labai tikiuos ,kad pagaliau tavo laikas atėjo ir viskas bus gerai ❤️
Ryto akimirka parašė:
Merginų, kurioms vėluoja mmm vietoje, prieš mirkant kojas karštam vandeny ar geriant vyną, bent užsisakyčiau hcg tyrimą. Ir jo laukdama, išnaudočiau situaciją, kad …
Tai nebutina hcg tyrimas. Yra tam testai. O šiaip gyvenimas nesustoja, kad ir planuoji 🤷🏻♀️ 😁 Jei žmogus nori susirgti ir jau teplioja, nes mm diena, tai ir siūlom variantus. Nuo visko neprisisaugosi. Aš ir po ov jokio alkoholio, jokiu vaistu ir panasiai ir kas is to? O gi nieko 🤦🏻♀️ Todel gyvenkim atsipalaidavusios ir uzkibs zirniukas
Ryto akimirka parašė:
Merginų, kurioms vėluoja mmm vietoje, prieš mirkant kojas karštam vandeny ar geriant vyną, bent užsisakyčiau hcg tyrimą. Ir jo laukdama, išnaudočiau situaciją, kad …
koks tikslas? jei tepa, senu rudu krauju ? leist pinigus ir save išdurinėt, pažįstu savo kūna kaip nulupta, žinau ką reiškia tas tepimas, tiesiog užkniso, norisi kuo greičiau susirgt
FoxLady parašė:
pasakė, kad pasidarom pgr, sakau taip, pati labai noriu, paskaičiavo, kad kada bus 7dpo ir viskas, visada ir tikėjausi to, kad bus būtent tas, nemanau, kad čia ji taip kvailai pasielgė, išvis nieko jau nemanau
Egleba2 parašė:
Va pilnai išdžiūvę kaip atrodo.
Apatinis vakar. Viršutinis šiandien ryto. Gal ištikrųjų kažkas yra, ir nemeluoja. …
Nebijokit o ir patikėkit, sveikinu jus!🥰☺️ man šie vieni pirmuju parodė neštumą su tokiu vaiduokliuku..
Nayeli parašė:
Blemba ,nes susigraudinau iš džiaugsmo pamačius tavo testus 😍
Labai tikiuos ,kad pagaliau tavo laikas atėjo ir viskas bus gerai ❤️
Ačiū labai ♥️ bet dar čia taip neaišku viskas.. mm diena o jie tokie va, kartosiu po darbo šiandien, gal gausiu facelle testų ir tada paaiškės ar yra kažkas ar melagienos 🥹
Maniosime parašė:
Ačiū labai ♥️ bet dar čia taip neaišku viskas.. mm diena o jie tokie va, kartosiu po darbo šiandien, gal gausiu facelle testų ir tada paaiškės ar yra kažkas ar mela…
Pirmą numatomą mm dieną mano testas darytas ir taip atrodo (fotkinta vakar), o testas darytas prieš kelias sav. Bet per 5min padarius jis buvo vos vos vos matomas, vaiduoklis. Dieną prieš mm tepliojo, implantacinis kraujavimas buvo. Po dviejų dienų ryškesnis jau buvo testas.
olialia1313 parašė:
Nebijokit o ir patikėkit, sveikinu jus!🥰☺️ man šie vieni pirmuju parodė neštumą su tokiu vaiduokliuku..
Labai norėčiau tikėti. Būtų stebuklas po 5metu...🫣🤭🥰🥰 bet taip bijau tikėti, kai daug testų yra apgavę. Ir keista kaip pvz Livsane nerodo jokio vaiduoklio. O tik šis.
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai