gabiju parašė:
Pas mane 15dpo prg buvo 16 tai va nezinau kuo viskas baigsis nes irgi jei pamenat sunkiai ryskejo testai...🫣
O ką vartojat kėlimui?
gabiju parašė:
Pas mane 15dpo prg buvo 16 tai va nezinau kuo viskas baigsis nes irgi jei pamenat sunkiai ryskejo testai...🫣
O ką vartojat kėlimui?
gabiju parašė:
Prg ovules progesterone besins 200mg 2k dienoj
Man irgi jų išrašė, vakar įsidėjau ir šiandien, tik pas mane progesteronas 5 nesiekia😄 pavartosiu iki penktadienio antro tyrimo rezultatų, bet jei išsilaikytų tai būtų stebūklas, kurie turbūt būna retai. Bkt faktas toliau krenta, niekuom nesiskiria nuo praeito ar užpraeito ciklo. Bet matau prg normos liuteininei <2.30, o dariausi 11dpo, tai gal nespejo geltonkūnis sureaguoti į nėštumą, nežinau😀 pasiruošus viskam
Sandraaa parašė:
As siam ciklui uzsisakius is iherb easyhome testu, gan gera kaina gaunas, gavau greiciau nei nurodyta pristatymo data https://www.iherb.com/c/easyhome?srsltid=AfmBO…
O iHerb tai čia USA kiek pamenu. Kažkada užsakinėjau papildus, tai užmuitino, teko nemažai susimokėt... nuo to laiko bijau iš ten išvis kažką užsakyt.. Jums viskas ok visada? Ai gal yra kažkoks sumos ribojimas nebent, kuri viršijus reikia susimokėt. Neteko?
Aviečių-uogienė parašė:
O iHerb tai čia USA kiek pamenu. Kažkada užsakinėjau papildus, tai užmuitino, teko nemažai susimokėt... nuo to laiko bijau iš ten išvis kažką užsakyt.. Jums viskas …
Viskas visada ok, daznai uzsakineju, ateina visada labai greitai.
Praeita penktadieni uzsakiau ir pirmadieni jau gavau
RauDonoji parašė:
Sudėjau testus į koliažą, nu sunku vertint kai dauguma skirtingų rūšių, bet easy ryškesnis palyginus su vakar vakariniu, laukiu hcg ir prg atsakymų
Na tikrai ryto paryskejes, o ir rausvumo atsirado per nuotrauka. Idomu koki hcg rodys kraujas su tokio ryskumo juostele
RauDonoji parašė:
Sudėjau testus į koliažą, nu sunku vertint kai dauguma skirtingų rūšių, bet easy ryškesnis palyginus su vakar vakariniu, laukiu hcg ir prg atsakymų
14dienos tai atrodo tikrai visai gerai🤞🤞
gabiju parašė:
As po gydytojas, atsirado taskelis gimdoje bet labai mazas, gydytoja sake pakartoti hcg siandien jei bus padvigubejas gerti toliau prg ir vel pasirodyti o jei ne nu…
Parašykit kai gausit rezultatus.Gal vėliau viskas įvyko tiesiog.Aš tikiu,kad viskas bus ok
gabiju parašė:
As po gydytojas, atsirado taskelis gimdoje bet labai mazas, gydytoja sake pakartoti hcg siandien jei bus padvigubejas gerti toliau prg ir vel pasirodyti o jei ne nu…
Daugiau vilties! Laikau špygas už jus, kaip ir visos kitos manau
Spėju, kad dar anksti kažką matyti daugiau, ir galiausiai viskas bus tvarkoje
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai