erikan parašė:
Kiek zinau gruodytes jau kaip ir nėra nedirba ji Raseiniuose
Taip, neta ir jos. Girdėjau kad lyg į Alytų perėjo
erikan parašė:
Kiek zinau gruodytes jau kaip ir nėra nedirba ji Raseiniuose
Taip, neta ir jos. Girdėjau kad lyg į Alytų perėjo
Palomaaa parašė:
Sveikos ar gimdėt neperseniausiai kuri nors?kaip su vyro dalyvavimu ar įleidžia?![]()
Iš kart su vyru ir visais daiktais ėjom. Priimamajam abiem paėmė covid testus ir atėjo nusivesti į skyrių. Ten iš kart nusivedė į palatą, pasidėjom daiktus, man uždėjo tonus pažiūrės, prieš tai dar ginė pažiūrėjo kaklelį kiek atsivėręs, ir po to jau su vyru į gimdyklą ėjom po tonų. Vyras gali pasilikti nakvoti, bet jei po gimdymo išvažiuoja namo, tai daugiau nebeįleidžia. Patariu įsidėti valgyt ko nors negendančio, aš buvau prisidėjus visokių batonėlių, košių užpilamų, arbatos, mažiuką virduliuką. Tai labai pravertė, nes per tas dienas viską ir sukirtau. Su laukneseliais nežinau ar yra išlygų, nes nieko neprašiau ir niekas man nieko nenešė į ligoninę, bet ant durų išeinant mačiau kad yra lauknešėlių priėmimo tam tikros valandos tik jei neklystu 11-12h tam laike
erikan parašė:
Įdomu kiek laiko ligoninėj laiko po gimdymo? Gal kas nors žino 🙂
Kadangi pagimdžiau penktadienį paryciais 03:22 tai būtų jau sekmadienį mane paleidę, bet mažuliui krito svoris ir pagal budinčią kauniške vaikų daktarę kabinosi gelta tai ji užbambejo visam personalui ir mūsų neišleido, nors palei visus rodiklius galėjom jau keliauti namo, tai pabuvom iki pirmadienio, tai pirmadienį jau sutkuvienė kai apžiūrėjo ir pamatė mūsų bėda dėl svorio kritimo išleido į namus jau 🙂
erikan parašė:
Ir kaip sekėsi? Pas ką papuole gimdyti?![]()
Labai puikiai nors buvo rekomendacija iš trečio lygio ginekologo gimdyti Kaune. Gimdžiau pas R. Ivanoviene. Superinė daktarė. Labai paslaugus ir mandagus kolektyvas.
erikan parašė:
Ketvirtadienį pagimdžiau, sekmadienį išleido.
erikan parašė:
Ketvirtadienį pagimdžiau, sekmadienį išleido.
7 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai