lauliute parašė:
Sakyčiau negalvoti, ką pasakys ar pagalvos kiti. Svarbiausia - koks stebuklas aplankė jūsų šeimą! Svarbu, kaip jūs iš naujo kartu keliausite per šią gyvenimo kelion…
Ačiū🥰
lauliute parašė:
Sakyčiau negalvoti, ką pasakys ar pagalvos kiti. Svarbiausia - koks stebuklas aplankė jūsų šeimą! Svarbu, kaip jūs iš naujo kartu keliausite per šią gyvenimo kelion…
Ačiū🥰
Gruodis24 parašė:
O jūs negalvokit iš anksto ką kiti pagalvos. Kai psakysit - sužinosit. O jau buvot pas gydyToją? Gerai vystosi? Pas genetikus nenusiuntė?
Buvau pas gydytojus. Iš echo matosi, kad viskas gerai. Pas genetikę ryt eisiu.🌸
DanRi parašė:
Aš taip pat iš Šiaulių. Pas kokią ginę lankotės šiaulietės ? 😊
Lankausi pas Peršiną.
S@ule83 parašė:
As dar nevalgiau saslyku, bet jei valgysiu sakiau vistienos, jie greiciau ir iskepa :))
Netinkamai apdorotoj vistienoj didesne rizika, kad gali buti salmoneles bakterija.
DanRi parašė:
Aš taip pat iš Šiaulių. Pas kokią ginę lankotės šiaulietės ? 😊
Pas Mackelienę. Poliklinikoje
o Jūs?
Ju.St parašė:
Sveikos, kaip galvojat, ar galima žaisti boulingą nėščiai? 🤔 Ryt darbas organizuoja, tai susimasčiau, ar gera mintis čia
Oi, tikrai ne...
Ju.St parašė:
Sveikos, kaip galvojat, ar galima žaisti boulingą nėščiai? 🤔 Ryt darbas organizuoja, tai susimasčiau, ar gera mintis čia
Viskas priklauso nuo to, kaip pati jautiesi dabar ir ar sportavai prieš nėštumą. Jei imsi kamuolius lengvus, nematau problemų atsileidus juos pamėtyti.
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai