Algimante parašė:
Sveikos mamikes;) as siandien buvau pas gine,vel mate kiausiukussmagumiuks....
Mane tai pykino nuo folio rugsties tai as ir pirmu triju menesiu jos negeriau pilnai tik gal kokius du
Algimante parašė:
Mane tai pykino nuo folio rugsties tai as ir pirmu triju menesiu jos negeriau pilnai tik gal kokius du
lauritukas parašė:
va pasirodysime ir mes
grazu
Algimante parašė:
aiskumelis,o turiu omenyje nieko tokio kad tokiu laiku dAR Liepe daktare ja gerti?
manau jei taves nepykina gal tiesiog truksta jos, nes vienom jos reikia priima organizmas kitom ne..
Algimante parašė:
aiskumelis,o turiu omenyje nieko tokio kad tokiu laiku dAR Liepe daktare ja gerti?
folio rugstys nestumo pradzioj yra svarbiausia, bet tai nereiskia jog veliau reikia jos atsisakyti. folio rugsties turi daug skaidulinis maistas, juoda rupi duona ir pan., jei jos nevartoji gali pritrukti, o jei sake gerti tai nemanau jog yra blogai
pavyzdziui vitaminuose nesciosioms, kuriuos geriu yra folio rugsties
tai kai juos pradejau gerti, nebereikejo papildomai naudoti, o folio rugstis net maitinant reikalinga
Algimante parašė:
man gine sake gerti kad ir visą neįtumą ;) Nes dabar daug kam jos trūksta,tai tik geriau,o blogiau nebus..taigi aš dar vis ją geriu
Dar savaitei likę
www.tavovaikams.lt/saldziam-miegui/patalyne-vaikams-ir-kudikiams/lt radau nuorodą,gal ką sudomins esama patalynė
rožine parašė:
aj šian klausiau ginės dėl bambos ar visom išokanes mano ne buvo duobute dabar jau lyg ne , bet neišokus tai sakė visom išoka ankščiau ar vėliau
![]()
tai gal tavo gine tiesiog dar nemacius tokiu plaukuotu, todel ir nustebo
o del bambos, nemanau jog mano issoks, nes ji nebera tokia gili kaip buvo, bet vis dar pakankamai gili
tai manau, nebent susilygins, bet issokt neturetu
Algimante parašė:
man ir prieš mėn sakė kad vaikutis didesnis tiesiog sparčiau užauges nieko blogo o šian jau sakė kad burbuliukas visas ne iš kuduju
14 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai