lapsa parašė:
O ka ivardinot padarais,maniau ,kad savaji?
Nu nereikia jau taip sureikšminti.
lapsa parašė:
O ka ivardinot padarais,maniau ,kad savaji?
Nu nereikia jau taip sureikšminti.
stasike parašė:
Mano siūlymo esmė - pradėti keisti savo požiūrį į vyrą, situaciją, šeimą, nes priversti pirma pasikeisti vyrą mes neturime galių. Tik nuo savęs. Dėmesys ir meilė ab…
Kodel problema ir dar mano galvoje, kad noriu atlikti pati buities darbus? As taip savotiskai pailsiu nuo vaiko. Man net nera problemu atlikt visa tai paciai, nes man patinka tvarkytis. Pas mus problema tame, kad vyras pats turi begales vyrisku darbu ir mazai demesio gali skirti seimai.
Nesakiau, kad Jusu teiginiai neteisingi. Bet jie buvo truputi klaidinantys tuo, kad moteris turi keistis, keistis jos poziuris i vyra. Bet siame poste Jus pasitaiset Isvis motinyste labai pakeicia moteris, ir neretai vyram sunku su tuo susitaikyti. Keistis turi abu - tiek moteris, tiek vyras, nes gimus vaikui keiciasi poros gyvenimas, prioritetai. Mano seimos atveju as zinau pagrindines problemas. Mus labai slegia nesutvarkyta buitis, mes uzsiknise savo rutinoj ir abu norime poilsio. Is to seka atsalimas, nesutarimai.
mazas_eziukas parašė:
Kodel problema ir dar mano galvoje, kad noriu atlikti pati buities darbus? As taip savotiskai pailsiu nuo vaiko. Man net nera problemu atlikt visa tai paciai, nes m…
Labai tesingai pasakyta!
Ajiluj parašė:
O aš manau kad tarp jūsų nebėra meilės, o gal ir nebuvo?
Cia kam adresuota?..
lapsa parašė:
Mamytes,ka pirksit Kalėdoms šiais metais?
Virtuve
lapsa parašė:
Mamytes,ka pirksit Kalėdoms šiais metais?
Rankini dulkiu siurbli - automobiliui ir extra atvejams namie
P.S.gal kas gali rekomenduot gera modeli? Kad tikrai susiurbtu stambesnius trupinius ;)
O vaikams - kambarinę čiuožyklą ir daktarės įrankių rinkinį ;)
mazas_eziukas parašė:
Cia kam adresuota?..
Visom kurios čia rašė kokie jų vyrai blogi.