si mo parašė:
Sveikos,as su tokiu paprastu,kasdienisku tikriausiai visom klausimudantu valymas vaikam. Mum tik dabar prasikale pirmasis,naaaaa ir? Kaip ji valyti? ? uztenka t…
tik vandenuku su antpirščiu aš valau
si mo parašė:
Sveikos,as su tokiu paprastu,kasdienisku tikriausiai visom klausimudantu valymas vaikam. Mum tik dabar prasikale pirmasis,naaaaa ir? Kaip ji valyti? ? uztenka t…
tik vandenuku su antpirščiu aš valau
irmagliaude parašė:
Prasykit ir kraujo pasėlio, ne tik šlapimo. Bus informatyviau.
Hematologe Kaune jau dare kraujo tyrimus,bet paselio neeme.snd eisiu pas savo gydytoja del slapimo,uzsiminsii ir del kraujo.Aciu uz minti
Lotavil parašė:
O kaip stipriai viršija normą leukocitai?
Pries savaite buvo beveik 19,kai norma 13.Ir kiekviena karta darant jis kyla.
irmagliaude parašė:
Be to mums gydytoja sakė, kad leukocitai padidėja ir nuo kūdikio verkimo, jeigu stipriai verkia prieš procedūrą. Ir tai tvirtino net keli daktarai, anot jų, vien …
Musu gyd irgi vis klausdavo ar verke.Manau,kad musu atveju tai netinka,nes viena karta tikrai neverke,nes sesute imdama krauja sugebejo nukreipti demesi.Kitais paverkdavo.Bet nemanau,kad tai turi itakos,nes jie dideja jau nuo 5 men,o manau,kad ir kiti vaikai verkia,bet neturi to didejimo.
daivuze85 parašė:
Leukocitai ir mums sake kad ne visada rodiklis ir gali but paklaidos kadabgi mazyliu kraujas skystas jaigu nemaisau tarp tirsto vienas is siu varijantu tiksliai db …
Tikiu,kad taip gali buti.Bet kraujas jau tirtas ne viena karta,betbir skirtinguose miestuose,bei laboratorijose .
Lauuur parašė:
Oj, apie blogus variantus net nemastykit!
Tikrai veju blogas mintis.vakar kalbejau su kolege,kurios mergaitei buvo leukemija.Tai net nera ka lyginto koks buvo jos ir musu kraujas, bei savijauta.tai siek tiek nuramino.
Lauuur parašė:
O kada galvojat su pasta pradeti? As irgi noriu tik su vandenuku, bet pagalvojau, kad gal jis isspjaut tik poros metu mokes ta pasta, tai veloka jau bus tik su vand…
As tik po poros metu kazkaip manau kad tos pastos labai daug naudos tokies maziems neduoda tai manau su vandenuku valysiu iki kol supras ispjaut dar kaiptik dukra nuvedus i burwly su viena mama kalbejau sako iki 6 metu vaikui dantu pastos nedave vien su vandenuku ir sepeteliu plaudavo sako lb sveiki dantukai dar nei vieno pieninio nereikejo tvarkyt
jurraa parašė:
Hematologe Kaune jau dare kraujo tyrimus,bet paselio neeme.snd eisiu pas savo gydytoja del slapimo,uzsiminsii ir del kraujo.Aciu uz minti![]()
Pas maniske paskutinį kartą kai dare, buvo 16. Gydytoja pasakė, kad tokio amžiaus vaikams menkiausias susijaudinimas ar verkimas sukelia leukocitus. Visiškai neliepe nieko daryt, net kartoti vėliau tyrimo. Anot jos, tai visai normalu.
daivuze85 parašė:
As tik po poros metu kazkaip manau kad tos pastos labai daug naudos tokies maziems neduoda tai manau su vandenuku valysiu iki kol supras ispjaut dar kaiptik dukra n…
Aš linkus manyti, kad tiesiog genetiškai stiprus dantys to vaiko, ne todėl, kad tik vandeniu valo. Mano svogeris išvis dantų nesivalo, net dantų šepetukai neturi. Bet dantys stiprūs, balti, sveiki.. o va aš galiu valytis ar nesivalyt, ar labai stipriai valytis ir visaip prižiūrėti, bet neturiu dantų stiprių ir viskas..
Oj mamytes kokias pastarasias naktis apturejau.. apsinuodijom su vyru maistu arba naujas virusas, tai pirma nakti isvemiau kas 20 min, o mazasis tarsi nujausdamas, kad man blogai nakti gana gerai miegojo. Kita diena isvaziavom pas mano tevu. Tai sekancia nakti mazylis miegojo su muciute o as su 39 vyras su 38.. tai mazylis atsibudo tik puse 6 ryto, tai net juokes kad mes jam kazka darom kad taip nemiega mums naktim
Baisiausiai, kad maziuko neuzkrestumem, bet kol kas nieko, tikiuos ir nepasireiks jam..
Moni_ka parašė:
Oj mamytes kokias pastarasias naktis apturejau.. apsinuodijom su vyru maistu arba naujas virusas, tai pirma nakti isvemiau kas 20 min, o mazasis tarsi nujausdamas, …
Vargsai
Jei MP maitinat, dazniau duokit! Maniskis pas senelius irgi geriau miega nei namie
Lotavil parašė:
Aš linkus manyti, kad tiesiog genetiškai stiprus dantys to vaiko, ne todėl, kad tik vandeniu valo. Mano svogeris išvis dantų nesivalo, net dantų šepetukai neturi. B…
As pritariu jums
Lotavil parašė:
Bet man tai mistika su tais gabaliukų ryjimais ir gabaliukais išmatose. Per amžius amžinuosius visada girdedavau, kad maistą reikia kuo geriau sukramtyti, kad reiki…
Man atrodo tas valgymas gabaliukais daugiau skirtas nevalgiem vaikam, kada didesne blogybe, kai vaikas isvis nevalgo, nei kad valgo gabaliukais ar gabalais.
Sun1 parašė:
Man atrodo tas valgymas gabaliukais daugiau skirtas nevalgiem vaikam, kada didesne blogybe, kai vaikas isvis nevalgo, nei kad valgo gabaliukais ar gabalais.
Kodel taip manot? Juk vaiko smulkioji motorika lavinasi nerealiai, jis niekada nepersivalgo, nes pats kiek nori, tiek deda i burna, o ne mama maitina, jis suvokia greiciau sotumo jausma, is keliu produktu atsirenka megstamus ir juos pats pasiima, kramtant zandikaulis visai kitaip dirba nei ryjant koses, kuriu kramtyt nereikia, be to, kramtant ten dar kazkokios medziagos issiskiria, del ko virskinimui geriau, cia reikia jau issamiau pasiskaityt. O dar kur tai, kad nereikia po to nuo kosiu prie kieto maisto pratinti ir dazniausiai atskirai gamint vaikui nereik, jei tevai sveikai maitinasi
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai