Yuste parašė:
Upynoj uosviai gyvena![]()
Aaa bunat silalej? ;) butu smagu pabendrauti bent viena atsirado is mano puses
Yuste parašė:
Upynoj uosviai gyvena![]()
Aaa bunat silalej? ;) butu smagu pabendrauti bent viena atsirado is mano puses
tomyte9613 parašė:
Mums irgi nesiseka išsirinktikol kas turiu pati tik 2 variantus savo berniukui, bet vyrui nelabai patinka, bet ir pats nesuranda nieko geresnio, o visi kaip i…
As ir noreciau trumpo vardo , nes pavardė ilga
nu vis suku dar galva
Joliene parašė:
Kokiam mieste gyvenat?pries metus grizom is ten,pirmoji gime bergene![]()
Hortene , cia Vestfoldas
As tai vakar uzsukau i 9menesiai parduotuve nusipirkti maitinimui liemeneliu - pasiziurejau dar spec drabuzius maitinancioms, bet kainos
uz palaidine - 50 euru! Tai visa ryta praleidau aliexpress ir issirinkau kelis drabuzius - dabar lauksiu. Pasiziuresiu, netiks tai grazinsiu, bet moketi po 50 euru uz palaidine tikrai nesiruosiu.
No-sugar parašė:
Man taip pat gan liudna kad greiciausiai ir si kart pernesiojimas gresia nes jokie gimdymo pozymiai nesirodo kaklas ilgas uzdaras, mazius aukstai. Na bet jus nebij…
Eisiu po poros savaiciu dar vienam vizitui pas gine, reikes issiklausineti ka daryti, kur kreiptis ir po kiek laiko, jei po termino neprasides gimdymas. Pacio gimdymo nebijau, bet labai noreciau kad jis butu laiku
Del veiklos, tai as irgi bijojau, kad dekrete laikas eis letai, bet man atvirksciai tiek dar darbu visokiu, visad atsiranda, ypac kai po remonto, tai mastau kaip ka nupirkti , kur ka pastatyti
tases sukrausiu si savaitgali. Tai irgi turesiu darbo. Paskui jau matysiu , gal paskutines savaites irgi neturesiu ka veikt, nors visad randu: tvarka, maisto ruosimas
Del vardo jau turejom ji kai dar net nebuvau nescia:))) ir mergaitei ir berniukui
Aš pati esu atradusi fantastiškus trikotažo drabužius maitinančioms milksense.eu, tik kažkodėl jie užsiatostogavo, kiek žiūriu jų pusl. Jau neštumo metu dėviu Liepa R palaidinę, koks malonumas! O jos šiaip žindymui labiau, bet aš jau ir nėščia puikiai išnaudoju. Jei neužsidarys jie, tai bus vėl smagu rinktis ką naujo.
12 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai