orxideja9891 parašė:
Mano pupulis 30sav 1.800 33sav buvo 2.700ketvirtadieni svers vel
sake greiciausi didelis bus, nes pati gimiau virs 4.5
prieslaikini irgi minejo, bet dar v…
Oho koks didelis leliukas
mano 30+6 1534g, 32+6 apie 2 kg
orxideja9891 parašė:
Mano pupulis 30sav 1.800 33sav buvo 2.700ketvirtadieni svers vel
sake greiciausi didelis bus, nes pati gimiau virs 4.5
prieslaikini irgi minejo, bet dar v…
Oho koks didelis leliukas
mano 30+6 1534g, 32+6 apie 2 kg
Ruta992 parašė:
Oho koks didelis leliukasmano 30+6 1534g, 32+6 apie 2 kg
![]()
Ir vat ziurek, neziurejus ka valgai... Jei jau nulemta tai nulemta dideliam gimt
aisku gimdyt sunkoka bus
bus kaip bus
Na mano antra dukra 33 lygiai savaiciu buco 2200 g, o gime 39 lygiai savaiciu 3330 kg.
Vaziuosiu dabar vel i apziure vel lygiai 33 savaiciu, ziuresime kiek brolis svers.
Tas svoriu augimas yra labai individualu, viena savaite leliukas daugiau sveria, kita maziau priauga.
Vieni leliukai i nestumo gala daugiau priauga,o kiti maziau.
vileva parašė:
Zodziu, kiek gimdyviu, tiek atveju![]()
Matomai priklauso ir nuo gimdyvių skaičiaus
kam laikyt užimtą vietą jeigu tos vietos reikia kitai
O dėl svorio tai smagu jums čia, dalinatės gramais, o aš net neįsivaizduoju kiek manoji sveria, jau net nervina, toks jausmas, kad man vienintelei echoskopijos nebedaro
Šilo_uoga parašė:
Matomai priklauso ir nuo gimdyvių skaičiauskam laikyt užimtą vietą jeigu tos vietos reikia kitai
![]()
ne vienintelei ;) paskutini echo turejau 20sav, tad nezinau nei svorio, nei vandenu kiekio nei ar viskas gerai
is teigiamos puses - maziau zinai, maziau prisigalvoji ir maziau galva skauda
Koskos parašė:
ne vienintelei ;) paskutini echo turejau 20sav, tad nezinau nei svorio, nei vandenu kiekio nei ar viskas geraiis teigiamos puses - maziau zinai, maziau prisigal…
Mano paskutinis irgi 20 sav buvo
na taip, neprisigalvoji, kol nepaskaitai apie svorius, tada atrodo lyg tai būtų svarbu ir nerimstu kodėl aš šitų parametrų nežinau, jeigu ne šitas forumas, net nežinočiau, kad sveria
Šilo_uoga parašė:
Matomai priklauso ir nuo gimdyvių skaičiauskam laikyt užimtą vietą jeigu tos vietos reikia kitai
![]()
Nevieninteliai. 30 sav kai buvau, maniau darys arba ta diena arba po poros sav. Bet sekantis mano vizitas tik rugpjucio 30, kai bus 36 sav ir kelios dienos. Tada darys echo?
Šilo_uoga parašė:
![]()
As taip pat nezinau nieko
pagal gimdos dugna tai mazas svoris, siunte echoskopa tai tik pasake - viskas pagal knyga - idealu :)) tai tiek ir ziniu :)) tepasake - lauksim gimdyme
essensi parašė:
Mamytes, o kaip pas jus leliukai jau apsiverte zemyn galva? Maniske vis dar sedi. Tokiu metu pirmasis jau buvo apsivertes ir tvarkingai lauke pasimatymo![]()
essensi parašė:
Mamytes, o kaip pas jus leliukai jau apsiverte zemyn galva? Maniske vis dar sedi. Tokiu metu pirmasis jau buvo apsivertes ir tvarkingai lauke pasimatymo![]()
Mano sunus 39 sav apsiverte
dar laiko yra vartytis.
4 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai