vileva parašė:
Tik bandymu metu ieskoti kas nuramina ta sleikstuliMan pvz padeda vanduo su citrina ar uzvalgymas ko nesaldaus ar kokiu vaisiu. Saldaus isvis nesinori, apie ji …
Man lygiai taip pat,jokiu saldesiu! ?9 savaites dabar ?
vileva parašė:
Tik bandymu metu ieskoti kas nuramina ta sleikstuliMan pvz padeda vanduo su citrina ar uzvalgymas ko nesaldaus ar kokiu vaisiu. Saldaus isvis nesinori, apie ji …
Man lygiai taip pat,jokiu saldesiu! ?9 savaites dabar ?
Kukuskaas parašė:
Sveikutes,man dabar 9 savaites,pykina siaubingai,buna kad 3-4kartus reikia begti i tualeta..dazniausiai buna kai pavalgau,tada sunkumas skrandyje atsiranda,na ir po…
Kukuskaas parašė:
Sveikutes,man dabar 9 savaites,pykina siaubingai,buna kad 3-4kartus reikia begti i tualeta..dazniausiai buna kai pavalgau,tada sunkumas skrandyje atsiranda,na ir po…
man lygiai tas pats... tik kad 7 savaites. Tai matau ties 9 savaitem tai nesibaigs ??
Sveikos☺as irgi cia naujoke su pirmu nestumu☺ jau 7 savaitele eina bet nei pykina nei koks nors sleikstulys atsirado tiesiog ko anksciau niekada nebuvo tai rugstys kyla daznai tik tiek? Pirmadieni einu jau antram apsilankymui pas ginekologe turetu daryti visus reikiamus tyrimus ir kortele izvesti
ar jus visas pykina? Gal reiketu sunerimt kas tokiu dalyku nejauciu
bzivile parašė:
Nebesakykit, visa diena pragulejau, kaip pykina. Atrodo apstojo einu uzvalgyti ir vel prasideda.
Mane kazko pykina labai anksti paryciais, net nubundu, nes skrandis sukasi viskas, kokia 4val ryto, bet isguliu ir praeina. Siandien zarnynas sudurniavo, visada uzkieteje viduriai, dabar kai paleido, matyt melionu per daug prisivalgiau, dabar nurimo viskas
Kukuskaas parašė:
Man tas pats. Buna kad paryciais kai pabundu pykina net gulint. Pykina po valgio dazniausiai. Bet buna kad pavalgau it viskas gerai. O buna taip kad pavalgau ir isvemiu.
ESim parašė:
Sveikos☺as irgi cia naujoke su pirmu nestumu☺ jau 7 savaitele eina bet nei pykina nei koks nors sleikstulys atsirado tiesiog ko anksciau niekada nebuvo tai rugstys …
Na manes taip ir nepykina kad reiktu lakstyti.... ryt einu pas gine tikiuosi viskas bus gerai
eglute1161 parašė:
Na manes taip ir nepykina kad reiktu lakstyti.... ryt einu pas gine tikiuosi viskas bus gerai
Viskas bus gerai
FuerzaBruta parašė:
Mane kazko pykina labai anksti paryciais, net nubundu, nes skrandis sukasi viskas, kokia 4val ryto, bet isguliu ir praeina. Siandien zarnynas sudurniavo, visada uzk…
Vat butent ir man rytas sunkus, o dar tas spaudimas zemas. As kazkaip stengiuosi vaisiu nuo kuriu lekciau i wc kitaip irgi sudurniuoja ir neinu. Bet vis dar su tuo vandenio gerimu nedraugauju lipa i virsu nors tu ka.
bzivile parašė:
Vat butent ir man rytas sunkus, o dar tas spaudimas zemas. As kazkaip stengiuosi vaisiu nuo kuriu lekciau i wc kitaip irgi sudurniuoja ir neinu. Bet vis dar su tuo …
Manes su pirmu visai nepykino, dabar kazkas vyksta. Ir atrodo toookia alkana, skrandis gurgia, uzkandu pora kasniu ir daugiau nei per kur.
Idomi pradzia.
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai