Gandriene parašė:
Jokiu nenaudojam, jau viduj vazineja su paspirtuku atsargiai. Tai pirksim salma su paspirtuku lauke vazineti, bet tik tam ir naudosim..
Koki paspirtuka naudojat?
Gandriene parašė:
Jokiu nenaudojam, jau viduj vazineja su paspirtuku atsargiai. Tai pirksim salma su paspirtuku lauke vazineti, bet tik tam ir naudosim..
Memm parašė:
Tai 22 dydis jo realiai pėda, o batus turim 24 dydzio![]()
Aš iš Ali uzsakinejau kedukus, matavau koja ir ėmiau didesnius, kad kol atsius, o …
Na mano sunui, tai 20 per mazi jau, o 21 jau kaip ir ok. Tai vat ir stovi batai nauji
vileva parašė:
![]()
Na mano sunui, tai 20 per mazi jau, o 21 jau kaip ir ok. Tai vat ir stovi batai na…
Tai parduokit per musumažyliai
Ana Viktoria parašė:
Tai parduokit per musumažyliai![]()
Taip ir bandau daryti
vileva parašė:
Mes dabar atostogaujam, tai foto paspiruko neturiu, ir pavadinimo nepasakysiu, senai jau dovanotas mums jis
tik dbr pradejo vazinetis
galiu nupasakoti, paspirtukas 3ratu, du prieki, vaziuoja tik tiesiai nesisukioja vairas, taip jam lengviau islaikyt pusiausvyra, tik jam vairas austokai isikibti, nesireguliuoja aukstis pas mus, jei pirksit patarciau pasizeti kad reguliuotusi aukstis
nors maniskis sunaitelis susitvarko ir taip
maciau daug tokiu panasiu pirkti internete
Memm parašė:
Batukai nedomina, bet nesioja 22-23dydi![]()
Jūsų vyrukai su tokiu dydžiu, o mano damutė jau 23-24 dydį nešioja. Nujaučiu bus problemų kaip ir man buvo(yra)
Sidabro parašė:
Jūsų vyrukai su tokiu dydžiu, o mano damutė jau 23-24 dydį nešioja. Nujaučiu bus problemų kaip ir man buvo(yra)
Oho panele
aš irgi nujaučiu problemele, kad bus į vyro koja, ilga ir plati, vyras nesioja 46dydi ir koja plati, tai rast jam patogius batus issukis
o maziui irgi jau dabar ne visi modeliai tinka
Memm parašė:
Apie puoduko reikalus, pas mus situacija tokia, kad pliku užpakaliu vaikas neseda ant puoduko, su rūbais seda, gal pas ką panaši situacija buvo? Galvoju ar kitas pu…
Mums labai pasitaisė reikalai, kai nusipirkom sėdynę ant normalaus tualeto ;)
Memm parašė:
Apie puoduko reikalus, pas mus situacija tokia, kad pliku užpakaliu vaikas neseda ant puoduko, su rūbais seda, gal pas ką panaši situacija buvo? Galvoju ar kitas pu…
Maniskes taip darydavo ir jaunele dabar taip daro. As tai uzkaitau si dalyka kaip mokymosi procesa,vidurineles niekaip spec bwnokem,neraginom,neskatinom,suejo 2 metai ir kita ryta atsikelus nusieme ampi ir pradejo naudotis puodu beveik be avariju au vyresnele mokemes,vargom ir vistiek tik dvieju metu menesio nusieme pampi. Ir avariju vis budavo. Tai dabar irgi nieko nedarau,vasara su triusikais gales lakstyt
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai