Rasiket parašė:
Sveikutes, ir mes siandien is po vizito pas gine. Dare echoskopa. Vandenu norma, leliukas zemyn galva tik kad mazoko svorio, apie 2700 g. Dave siuntima 3 dienom ank…
o ka jie nori daryti?
Rasiket parašė:
Sveikutes, ir mes siandien is po vizito pas gine. Dare echoskopa. Vandenu norma, leliukas zemyn galva tik kad mazoko svorio, apie 2700 g. Dave siuntima 3 dienom ank…
o ka jie nori daryti?
Lapkritina parašė:
O klausimas pagimdžiusiom - netinsta kojos? 😕 visą nėštumą netino ..o dabar pasižiurejau pedos kokios 😨
Netinsta , viskas Ok
Lapkritina parašė:
O klausimas pagimdžiusiom - netinsta kojos? 😕 visą nėštumą netino ..o dabar pasižiurejau pedos kokios 😨
Man po gimdymo sutino labai ir neatleido. Tyrimai geri.tai nesuprantu kodel kojos kaip kalades
Rippinster parašė:
Na is jusu aprasytu simptomu tai vakar taip ir buvo, pirsteledavo belekiek kartu, pilvas gargaliavo, kojytem makalavo, bet paverkdavo ir kruti eme labai noriai, pav…
Ir manajam tas pats. Su gydytoja kalbejau sake nemoka dar steneti.dujos eina ir pyksta. Manasis net valgydamas pyko.siand issitustisto atrodo lyg ir ramesnis😊
Rasiket parašė:
Pas mane irgi lelyte mažesnio svorio.O ką gyd i tai sako?
Nauja3 parašė:
Pas mane irgi lelyte mažesnio svorio.O ką gyd i tai sako?![]()
Man forumai tuoj paranoją įvarys
nei medikams, nei man pačiai vaiko numanomas svoris 2760g 39-tą savaitę nesukėlė visiškai jokių klausimų ar pergyvenimų. Bet matau, kad forume su tais svoriais visai kitos nuotaikos.
Nauja3 parašė:
Pas mane irgi lelyte mažesnio svorio.O ką gyd i tai sako?![]()
Tokiu atveju manau turi ziuret placentos branda. Gal vaikiukas negauna pakankamai maistiniu medziagu,kad augt. Pas mane irgi panelyte truputi mazesne,tai bet jei i normas telpa-tai sako viskas gerai. Juk ne visi vienodai auga. Bet mamoms aisku nuo to ne ramiau 🤦♀️ As kai pradejau skaitines apie tai,kodel maZesni gali but,tai kaip sakant “kuo giliau i miska-tuo daugiau medziu” .
Ir va buten del tos pacios priezasties, pernesiojimas ne visada galimas. Viskas vel remiasi i placentos branduma,nes ji turi savo gyvavimo laika.
jusa parašė:
Mus irgi ilgai laike, gimem sestadieni 16:00, paleido antradieni apie 14:00
Na jums gal del savaitgalio🤷♀️
Menas parašė:
Man forumai tuoj paranoją įvarysnei medikams, nei man pačiai vaiko numanomas svoris 2760g 39-tą savaitę nesukėlė visiškai jokių klausimų ar pergyvenimų. Bet mat…
Va ,as sita lentele buvau radus 😊 i normas telpat, jei butu mazesne-tada reiktu atidziau ziuret,bet tai irgi nereiskia,kad kas blogai. Tik atsargumui patikrinimas butu manau 😉

4 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai