vaivaidusia parašė:
Nu keista, iš tiesų, nes kiek sakoma, mažiausias prieaugis per 3 mėnesius 1.5 kg. Tai 800 g per mėnesį būtų geras rezultatas. Juo labiau, visi vaikai skirtingi, ir …
Pritariu
vaivaidusia parašė:
Nu keista, iš tiesų, nes kiek sakoma, mažiausias prieaugis per 3 mėnesius 1.5 kg. Tai 800 g per mėnesį būtų geras rezultatas. Juo labiau, visi vaikai skirtingi, ir …
Pritariu
Hilsė parašė:
Va, kai savas vaikas, tuomet labai širdį skauda 😭
Jums tikriausiai ištraukia tik liesąjį pieną, neprieina prie riebesnio, nes man ta…
Tai ir man taip atrodo, kad gal tik liesas, bet pavalgius tada dar traukiu su pientraukiu, jis turetu istraukti riebesni piena. Tustinasi ne tik vandeniu. O diegliai irgi yra ir dabar, bet va misinio labai bijau, kar nebutu dar didesni. Beje parsisiunciau labai isgirtasias gerasias balterijas ir uk, bandysiu, gal bus efektas
Hilsė parašė:
Aš tai tik per antspenį galiu, neima krūties beveik, sugadinau vaiką 😭 o jei ima, tai netaisyklingai, bet tuo pačiu dar nutraukinėju pieną kas 3-4 valandas, tiūtės …
Nesisielokit, dar ne viskas prarasta su zindymu paciai. Maniske pirmagime tik 3 menesio pabaigoje pati pilnai pradejo zisti. Iki to laiko tai kaip ir jus, traukiau piena kas 3-4 val. Valgydavo taip - pirma su krutim pazaisdavo (beveik nepavalgydavo), tada is butelio damaitindavau. Kai paaugo, susitvarke reikalai, pati zisti pradejo - ir stipresne pasidare ir burnyte padidejo, ir gal pienas paprasciau begti pradejo, kai tiek su pientraukiu dirbta. Dar gali viskas susistvarkytk, pabandykit kai paaugs. Pradzioj kaip ir jus, labai prasta mama jauciaus ir nieko negebanti, bet taip nera tikrai, kiek vien darbo reikia ta piena traukti, ypatingai nakti, tuos visus prietaisus plaut pastoviai ir virint. Tai didelis darbas ir del savo vaiko darot viska
p.s. maitinau pirmagime pati virs 2 metu be jokio streso nuo 4 men., tai prasta pradzia dar nereiskia, kad jums nepavyks.
Barbarbar parašė:
Vauuu! Stiprus vyras!
O mes neišlipam iš savo 3 procentilės. Per mažas prieaugis. Sakė, mažiausiai po 1 …
Viskas bus gerai! Labai noriu tikėti, kad tie mūsų mazuliukai ims augti vėliau greičiau.
Mes dar prastesnėje situacijoje. Nuo mažiausio svorio tik +680g. Ryt vizitas pas gydytoją. Bet su valgymu turime bėdų jau nuo pat pradžių. Pradėjome mišiniu, tačiau dabar jo neįduosi - springsta, atpila gausiai, neima. Neramu labai. Paskutines dvi dienas tik prie krūtinės ir kabo. Plius pilvo pūtimas atsirado. Sunku. Kaip kažkuri mama sako, jaučiuosi tokia prasta mama. Padeda tik ta mintis, kad tokioje situacijoje ne mes vieni.
lilu0422 parašė:
Oi suprantu jus. Pas mane irgi panasiai. Uz keliu dienu menesis, matau kad max 800-900 gr bus nuo nuomesto svorio priaugto, mazai.... kabo istisai ant papo. Dabar n…
Mamos, Jus isproteje! Dievazi! Esu soke.. tai kiek norit, kad vaikas priauginetu?
pirmais trim menesiais kaip jau rase - VISO 1,5 kg PER 3 MENESIUS yra pageidaujamas minimumas. 800-900 yra daugiau nei puse to, kas per 3 men turi but pasiekta. Mano manymu toks prieaugis tiesiog tobulas - ne ant minimumo ribos, bet ne per didelis. Nugara tikrai del to dziaugsis
Kutikū parašė:
Mamos, Jus isproteje! Dievazi! Esu soke.. tai kiek norit, kad vaikas priauginetu?pirmais trim menesiais kaip jau rase - VISO 1,5 kg PER 3 MENESIUS yra pag…
Tai kad mamos giriasi, kaip vos ne po 2 kg per 1 menesi priauga... o ir raso internete, kad reikia virs kg priaugti, tik skirtingai - vienur nuo numesto svorio, kitur - nuo gimimo
aviniuke parašė:
Sveikos, norim prisijungti prie jūsų 🙂 turėjom gimti per Kalėdas, bet mūsų mergytė pasibeldė gerokai anksčiau, spėjom į lapkritinį traukinį 😊 matau kalbat apie svo…
Mes irgi buvom nepavije. Tai va stengiames stengiames kuo daugiau maitint :))
Kutikū parašė:
Mamos, Jus isproteje! Dievazi! Esu soke.. tai kiek norit, kad vaikas priauginetu?pirmais trim menesiais kaip jau rase - VISO 1,5 kg PER 3 MENESIUS yra pag…
Čia ne mes išprotėję. Čia daktarai 😅 kurie paskui po 3-4 men lieps vaiką ant dietos sodinti, nes per daug jau priaugo. Man santariškėse sakė, kad vaikas turi priaugti po 50 gr kasdien
23 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai