raimondabalciunaite49 parašė:
O kiek laiko gali būti? Yra ribotas laikas,ar gali buti ir per para?
Per parą ar ir visas dienas, kol jus išrašys, gali būti 🙂 Tik , žinoma, tada reikia imti mokamą, tą a la šeimyninę palatą 🙂
Per parą ar ir visas dienas, kol jus išrašys, gali būti 🙂 Tik , žinoma, tada reikia imti mokamą, tą a la šeimyninę palatą 🙂
Gali buti kol pagimdysit arba visa laika. tik jei visa laika reikia mokamos palatos. Jei yra rukantis, rukyti neisleidzia. Man sake vyras jau turi nusiteikti kad iseiti negales.
gabriuuks95 parašė:
Dar toks klausimas, situacija yra tokia kad mes su vyru dar nesam susituoke. Tai norejau dar paklaust del vaiko priregistravo dabar pirmiausia turim nueit pas notar…
pirmiausia pas notara,abiems reiks nueiti, pasiskambinkit ir pasakys viska, mes i pasta reikiamus dokumentus nusiuntem atejom tik pasirasyti, tada per mepis galima viska susitvarkyt👍 arba vykti i mentrikacija👍
Sveikos,šendien buvau pas ginekologe(ruibyte),ji siuntimo net neišraše,man terminas 22d. Ir pasake jog jei dar nepagimdysiu ateit 22d nuo ryto. Čia taip turi but? Nes kiek žinau kad termino diena i ligonine turi važuot,o kadangi aš ne iš šiauliu,man 30min iki šiauliu ligonines.
Sveikos,šendien buvau pas ginekologe(ruibyte),ji siuntimo net neišraše,man terminas 22d. Ir pasake jog jei dar nepagimdysiu ateit 22d nuo ryto. Čia taip turi but? N…
Nebutinai termino diena i ligonine reikia vaziuoti,nebent kazkokios indikacijos kad reiketu.
Su pirmaja termino diena irgi turejau pasirodyt ginekologei,dar butu leidus pabut pora dienu bet buvo pakiles spaudimas tai liepe vaziuot i ligonine stebejimui.Su antru nestumu kita ginekologe sake jei viskas gerai ir veikla neprasideda,palaukti iki sekancios savaites ir su siuntimu vykti i priimamaji
Sveikos. Ar Šiauliuose gimdykloj duoda naktinius? Ar reikia savo? Kažkaip laikas krautis daiktus, tai susimąsčiau
vaikui pampis, rūbeliai ir vilnonės kojinės. Man naktiniai, šlepetės, dokumentai? Čia to pakaks iki palatos? Ko dar reiktų? O į palatą po gimdymo leidžia jau vyrą? O daiktus kaip perduoti? Nes bandau įsivaizduoti, kaip su sarėmiais greituke važiuoju apsikrovus tašėm 😂
olaura parašė:
Sveikos. Ar Šiauliuose gimdykloj duoda naktinius? Ar reikia savo? Kažkaip laikas krautis daiktus, tai susimąsčiauvaikui pampis, rūbeliai ir vilnonės kojinės. Ma…
Gimdykloje jums duoda naktinius. Man sake savo turetu tik po gimdyklinej palatoj.
Iki palatos reikia dar chalato be to ka isvardinot.
Del vyro jei kartu atvaziuos ileis padarius tyrima del koronos bet iseiti negales, jei iseis nebegris.
As dejaus daiktus pagal toki sarasa 😊
olaura parašė:
Sveikos. Ar Šiauliuose gimdykloj duoda naktinius? Ar reikia savo? Kažkaip laikas krautis daiktus, tai susimąsčiauvaikui pampis, rūbeliai ir vilnonės kojinės. Ma…
Dar prie to sąrašo pridėčiau, į gimdyklą reikia turėti tuoletinio popieriaus, bei sauskelnes arba sauskelnes-kelnaites. Jas uždeda po gimdymo, kai perrengia vežant į palatą.
5 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai