Miegapele parašė:
Ačiū už info. Ar reikia gauti siuntimą iš savo šeimos gydytojo?
Siuntimo reikia, bent jau man nes aš ne vietine, kaip kitom nežinau🙂
Miegapele parašė:
Ačiū už info. Ar reikia gauti siuntimą iš savo šeimos gydytojo?
waiwa1401 parašė:
Visom reikia
Kisulita parašė:
Ne viena, aš irgi nuolat prisirengusi nors namie šilta, 23-24, vyras trumpom rankovėm, vaikas irgi plonai aprengtas basas laksto, o aš su storu džemperiu kuris pūke…
Aš nakti dar ir su chalatu miegu o ant viršaus kaldra😄
SoNNa parašė:
O jums ne per anksti daryti echo? Nes kitą sav bus tik 17 sav su keliom dienom 🤔 Manęs neregistravo, sakė kitą sav tik skambinti
Pagal praeita echo man kaip tik savaitės gale turi būti 18 savaites pradžia. Ir man reikia echoskopuotis kas 4 savaites, aš ir taip savaite užtempiau kad gautusi 18 savaite🙂
waiwa1401 parašė:
Pagal praeita echo man kaip tik savaitės gale turi būti 18 savaites pradžia. Ir man reikia echoskopuotis kas 4 savaites, aš ir taip savaite užtempiau kad gautusi 18…
O kodel tau reikia kas 4 sav echoskopuotis?
waiwa1401 parašė:
Ar vaistu bandete gert? Nepadeda?
Tai vaistų juk negalima, nebent paracetamolis, bet man pvz jis visiškai nepadeda
Airisė parašė:
O kodel tau reikia kas 4 sav echoskopuotis?
Nes dvyniai.
juratinka1 parašė:
Tai vaistų juk negalima, nebent paracetamolis, bet man pvz jis visiškai nepadeda
Kaži ar negalima stipresniu vaistu nuo skausmo jau antra trimestra. Esu skaičius kad su migrena nėštukes ir kitokius vaistus geria. Pasitarkite su daktare jei taip blogai😏
Labas visoms! Noriu pasidžiaugti!
Vakar visą dieną jaučiau 'burbuliukus' pilvo apačioje, tai vieną kartą supokši, tai kitą... Atrodo, kad tikrai leliukas kruta, bet sunku patikėti, negi su pirmu taip anksti gali jaustis (man 16 savaitė prasidėjo). Vyras vis prilekia išgirdęs mano džiaugsmingą sukvaksėjimą, kai pajaučiu, bet jam nesisekė, kai pridėdavo - nieko. Vakare žiūrėjom filmą ir vieną, kitą kartą vėl pajaučiau, jis uždėjo ranką - nieko. Pradėjau galvot, gal man tikrai vaidenasi...
Bet vėl po kiek laiko pajaučiau. Vyras uždėjo ranką, sakau "Na, mažyli, spirk tėveliui..." ir po kelių sekundžių TAAAIP stipriai spyrė! Pajaučiau ir aš, ir vyras! Tada tikrai 100 proc. įsitikinau, kad tikrai jau jaučiu savo berniuką...
Kaip nuostabuu
Linkiu, kad visos kuo greičiau pajaustumėt tuos 'burbuliukus'
striksiuke parašė:
Labas rytas. Mane antram echoskopui, kuri Lietuvoj daro 18-20 sav., gine užrašė 22 sav. Kaži ar čia normalu 🤨 vakar buvau apžiūroj, tai klausiau dėl judesiu, nes bi…
Man manoji ginė irgi patarė ateiti vėliau šiek tiek, apie 21 sav, tam kad dar geriau širdutę įvertinti
sako jei iškentėsi, ateik vėliau, jei neiškentėsi, tiek to 😁
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai