Naujokė123 parašė:
O po kiek mišinuko per diena maždaug?
Maniškė ryte ir vakare po 210ml išgeria. Nepanašu, kad greit atsisakys PM.
Naujokė123 parašė:
Maniškė ryte ir vakare po 210ml išgeria. Nepanašu, kad greit atsisakys PM.
Naujokė123 parašė:
150-180ml kiek per diena nezinau nes viena kart daugiau kartu buna misinio valgymu kita kart maziau 🤷🏻♀️
Naujokė123 parašė:
Maniškis geria rytais ir prieš miegą (dabar paskutiniu metu prieš miegą niekaip neįkišu, nenori tiesiog 😂) darau 210 ml visada bet neišgeria viso, palieka dažniausiai tai 30 ml, tai 60 ml. Paskutinėm dienom kažkaip ir ryte jau nelabai nori, pvz vakar visiškai negėrė ryte, šiandien 180 ml išgėrė, tai nesuprasi čia Jam pagal nuotaiką matomai😂
Naujokė123 parašė:
Nu mano tai daug dar geria 🤦♀️ du kartus nakti ir ryte ir prieš miega 🤷♀️
Mes irgi dar daug geriame 4 kartus per parą
Saule987 parašė:
Iki metų mišinuką gerė du kartus dienoje, o dabar jau išvis nebeduodu. Nė vienam vaikui nuo metų jau mišinuko nebedaviau, vakare prieš miegą pieno paprasto atsigeri…
Aš ir mąstau apie pieną paprastą ar avižų, nes blemba gaila pinigų ant mišinio kuris dažniausiai išpilamas į kriauklę.. 😑
Saule987 parašė:
Iki metų mišinuką gerė du kartus dienoje, o dabar jau išvis nebeduodu. Nė vienam vaikui nuo metų jau mišinuko nebedaviau, vakare prieš miegą pieno paprasto atsigeri…
Kaip faina, kad jis tau ta pienuka geria, as dar kartais buna pasvajoju, kaip butu gerai
labaskaveiki parašė:
Aš ir mąstau apie pieną paprastą ar avižų, nes blemba gaila pinigų ant mišinio kuris dažniausiai išpilamas į kriauklę.. 😑
jeigu jis negeria, ir pilat lauk misini, tai nu tikrai nesamone, tiesiog neduokit ir viskas.
Baby2021 parašė:
Kaip faina, kad jis tau ta pienuka geria, as dar kartais buna pasvajoju, kaip butu gerai![]()
Na as visad padarau pries miega ir jei Jis jo negeria, tada keliasi nakti pavalgyt, nors visa nakti ismiegodavo nuo 4 men iki dabar. O jei vakare kažkiek išgeria, tada išmiega iki ryto. Tai del to ir zaidziu dar vis darydama kol deze baigsiu 😂
4 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai