Ausraluko parašė:
Na štai ir mano mažylė pasirodė anksčiau kaip ir tikėtasi, dalinuosi su jumis savo istorija 😊 26d. Naktį 11.50 prasidėjo sąrėmiai, tęsėsi apie valandą kas 5-10min, …
Sveikinimai sulaukus savo džiaugsmo! ☺️🧡
Ausraluko parašė:
Na štai ir mano mažylė pasirodė anksčiau kaip ir tikėtasi, dalinuosi su jumis savo istorija 😊 26d. Naktį 11.50 prasidėjo sąrėmiai, tęsėsi apie valandą kas 5-10min, …
Sveikinimai sulaukus savo džiaugsmo! ☺️🧡
Ausraluko parašė:
Didžiausi sveikinimai!
Ausraluko parašė:
Valio! 🥳🥳🥳🥳
Isivaizduoju koks pasakiskas jausmas, isnesiota mazyle, dukryte 🥰
Sveikinimai 🎈🎈🎈🎈
Ramiu nakteliu ir daug pienelio.
Lauksiu atsiliepimu kaip po UK tvarkosi LT ir kokie aplamai ispudziai 😇😉
Vežiukė22 parašė:
Valio! 🥳🥳🥳🥳
Isivaizduoju koks pasakiskas jausmas, isnesiota mazyle, dukryte 🥰
Ačiū už sveikinimus 😊❤️ na, kaip ir visur pliusai ir minusai, bet tikrai negaliu skųstis, kaip akušerės ir daktarė tvarkėsi su gimdymu tai 100 balų tikrai, esu patenkinta jų darbu, šiaip del maitinimo ir visko apskritai paaiškinimas, paruošimas viskam man čia LT labiau patiko nei UK 😊 tik daktariu kurios ateina tikrinti pasitaiko labai nemalonių, ko Uk nebūna, bet šiaip akušerės visos super ir pasisekė kad prie gimdymo buvo gera daktarė 😃 😊
Ausraluko parašė:
Didziausi sveikinimaii
kristute1 parašė:
Mūsų mažylė dabar 3332 +- 0.5kg. Tai tikriausiai nepralenks broliopirmadienį ryte į klinikas gultis, jei natūraliai neprasidės
tik sakė, kad kažkaip galv…
O kodel taip anksti is karto guldo ir skatina jei savaime neprasides?
Vežiukė22 parašė:
O kodel taip anksti is karto guldo ir skatina jei savaime neprasides?![]()
Nes gestacinį diabetą turiu
pirmadienį bus 39+4
kristute1 parašė:
Nes gestacinį diabetą turiupirmadienį bus 39+4
Aaa. Supratau.
Man Lietuvoje naujove viskas, tai soriukas
Kazkaip nelabai cia leidzia pervaikscioti
O Jums linkiu sekmes 🥰
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai