S@msung parašė:
Čia 2022 metų gegužinukų tema. Kreipkitės į atvirą balandinukų grupę, gal padės, ši grupė ne prie ko![]()
As labai atsiprasau, susimaisiau
S@msung parašė:
Čia 2022 metų gegužinukų tema. Kreipkitės į atvirą balandinukų grupę, gal padės, ši grupė ne prie ko![]()
As labai atsiprasau, susimaisiau
Monicute1 parašė:
Sveikos, kas jau keliaus į darželį arba turi vyresnius vaikus, kokius batukus/basutes patartumėt įsigyti nšiojimui grupėje?🙂
Pirkau verstos odos tapukus, nes kuo ilgiau be batu tuo geriau vaikui. Jie labai gerai laikosi ant kojos ir neslysta. O maikiu as hm randu kazkaip

Anastasiija parašė:
Sveikos! Vilniaus mamytes, kur kerpate savo vaikucius?🥰
Kirpykloje Pūkis pas Gedvilę! Labai patenkinti😊 Tikiuosi ir toliau sėkmingai kirpsis.🙈
Sveikinimai su nauju nėštumu!🤗
ponia.gandriene parašė:
Vakar dienos pamoka: NIEKADA NIEKADA nesileisti su vežimu nuo kalno ar kalnelio žole, tam nepritaikytoj vietoj. Mums vakar galėjo baigtis tragedija, bet baigėsi lai…
Vaje😱 Kas nutiko?
Rodo parašė:
Vaje😱 Kas nutiko?
Nieko nenutiko, bet galėjo nutikt. Leidomės nuo kalno, kur nėra jokio nusileidimo įrengta ratuotiems. Kalno papėdėj judri gatvė. Aš su vyresnėle laiptais lipom. Vyras žole žemyn turėjo vežt vežimą. Paslydo ant žolės ir tada siaubingu greičiu slydo, bėgo žemyn nepaleisdamas vežimo, sustabdė tik nusileidęs. Daug po to siaubingų scenarijų prigalvojom, kuom galėjo baigtis. Aš kaip kerėpla tai būčiau taip nesuvaldžius situacijos. Žodžiu, gerai, kad gerai baigėsi, ir daugiau gyvenime su vežimu net ir nuo mažesnio kalniuko nesileisim..
ponia.gandriene parašė:
Nieko nenutiko, bet galėjo nutikt. Leidomės nuo kalno, kur nėra jokio nusileidimo įrengta ratuotiems. Kalno papėdėj judri gatvė. Aš su vyresnėle laiptais lipom. Vyr…
Na taip,scenarijų tokiose situacijose visad prigalvojam. Manęs irgi nežavi tie visi nusileidimai,bet dabar turėsiu irgi omeny,kad reikia dar atsargiau tokiose vietose. Svarbiausia,viskas laimingai baigėsi!
Rodo parašė:
Kirpykloje Pūkis pas Gedvilę! Labai patenkinti😊 Tikiuosi ir toliau sėkmingai kirpsis.🙈
Nuosirdziai dekojam!! 🥰
4 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai