nu
inaaaa parašė:
As tave tuojaus pakviesiu, busiu- Inga Trofimova-Žiaunienė![]()
va mes jau draugaujam :)))
nu
inaaaa parašė:
As tave tuojaus pakviesiu, busiu- Inga Trofimova-Žiaunienė![]()
va mes jau draugaujam :)))
agnute-linukas parašė:
nuva mes jau draugaujam :)))
tikrai taip
agnute-linukas parašė:
nuva mes jau draugaujam :)))
Priimk ir mane
Labas rytas
mesmiegojom neblogai.. bet jusu leliai kokie ankstyvi
as kaip laaaabai megstu pamiegoti, tai man sunku baisiai butu..
mes visalaik apie 9h nubundam.. o taip noretusi dar pamiegoti
agnute, pakvieciau ir as tave fb
ka planuojate veikti siandien, mamytes?? Mes galvojom jau i lauka lekti, pranese silta diena, bet saulutes ner, tai nezinau kaip cia bus..
jurtuckis parašė:
Labas rytasmesmiegojom neblogai.. bet jusu leliai kokie ankstyvi
as kaip laaaabai megstu pamiegoti, tai man sunku baisiai butu..
mes visalaik apie 9h nubundam.. o taip noretusi dar pamiegoti
![]()
agnute, pakvieciau ir as tave fb
![]()
ka planuojate veikti siandien, mamytes?? Mes galvojom jau i lauka lekti, pranese silta diena, bet saulutes ner, tai nezinau kaip cia bus..
![]()
Nu jo nieko gero orelis snd... nemalonu jauciu ir kieme butu vaiksciot
Labas rytas mamytes
pas mus ir oras nekoks salta vejas brrr...
o kadangi ir as megstu ilgai pamiegoti tai mano mazylis bus kaip zadintuvas jog uzteks miegoti ir kelkis mazyli maitinti
o jus tikit tokiais kaip ir pasakymais,pvz bunant nescia niekur neskubeti eiti ramiai nesinervuoti ir pan. nes jei skubesi leksi vaikas gali gimti super aktyvus ir pan...? ir dar sako klausytis Mozarto
Man uosviene taip patare tai stengiuosi
emilite parašė:
Labas rytas mamytespas mus ir oras nekoks salta vejas brrr...
o kadangi ir as megstu ilgai pamiegoti tai mano mazylis bus kaip zadintuvas jog uzteks miegoti ir kelkis mazyli maitinti
![]()
o jus tikit tokiais kaip ir pasakymais,pvz bunant nescia niekur neskubeti eiti ramiai nesinervuoti ir pan. nes jei skubesi leksi vaikas gali gimti super aktyvus ir pan...? ir dar sako klausytis Mozarto
![]()
![]()
![]()
Jei cia tiesa ada manes vargelis laukia
nes visa nestuma judejau kaip reikalas , nenustygau vietoj
emilite parašė:
![]()
![]()
![]()
![]()
as pacioje pradzioje daug judejau nes dar dirbau, o paskui tai miegojau visa diena, tinginiavau, tai mano mazoji laaaaabai rami.
mano pilvuke kaip ji gyveno irgi buvo ne is tu kuri spardytusi diena nakti, buvo kad mane padauzo bet retai, vyras gal tik 2 kartus buvo tepajutes jos judesius
Tik pliusas kad as kaip dirbau labai grasiai muzika budavo tai mazyle pripratusi prie muzikos laaaabai, jai buna ka dverkia tai paleidziu linksma daina ji tada juokiasi sypsosi
va cia manau pliusas, kad uzmigti gali ir miega nepabudusi prie bet kokiu garsu, na iskirus prie staigiu kaip duru trnkimas ar kazkokio daigto nukritimas, kur ir suauges zmogus krupteli
labas rytas
emilite parašė:
![]()
![]()
![]()
![]()
siulyciau labai nekreipti demesio i visokius prietarus, baimes, pagasdinimus ir panasiai. kuo maziau zinosi apie juos, tuo ramiau gyvensi. priesingu atveju galima ir nuproteti, nes bet kas nestumo metu gali kazkaip mat itakoti. o labiausiai tai itakoja pacios busimos mamytes nuotaika ir savyjauta. jei jautiesi gerai, gali ir judeti greiciau, jei nestumas normalus as skaitau viska galima proto rybose(su parasiutu tai nepatarciau sokti
) na o jei visko tiki, tai tada siulau uzsidaryti kokiam kambariuke visam nestumui. o kas liecia mocarto ar kitos klasikos, tai ji teigiamai veikia ir augalus. tiesiog tai raminanti muzika. bet jei tave ramina kita muzika ja irgi gali klausytis, nes pvz jei tave erzina klasika, tai kam save kankinti, juk visi tavo jausmai persiduoda maziukui
na cia mano tokia nuomone butu
23 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai