Jolanta-K@J mama parašė:
Taip.
Aciu
Jolanta-K@J mama parašė:
Taip.
Aciu
MelyniKalnai parašė:
Svarstom su vyru varianta kas antra menesi keistis vaiko prieziura t.y. Viena menesi as su vaiku, o jis dirba, o kita as dirbu, o jis su vaiku. Kaip manot, yra koki…
Galit, bet visu pirma kaip darbe reaguos ar ilgai tokius zaidimus toleruos, visu antra, kol sodra kas kart apskaiciuos vaiko prieziuros ismoka pagal kiekvieno menesio prasymus, tai manau laiku negaudinesit ismokos.
Jolanta-K@J mama parašė:
Galit, bet visu pirma kaip darbe reaguos ar ilgai tokius zaidimus toleruos, visu antra, kol sodra kas kart apskaiciuos vaiko prieziuros ismoka pagal kiekvieno menes…
Butent todel ir svarstom, kad darbe gerai reaguotu ;) ačiū
mergyteoo99 parašė:
Laba diena. Gal žinot, mamytės, jeigu darbe dekretą esu pasirinkus 2m, antrus metus išmoką perleidau vyrui, įsidarbinau kitame darbe-ar iš pirmojo darbo parašius pr…
Ne, kaip moka vyrui, taip ir mokes, jus cia ne prie ko.
Jolanta-K@J mama parašė:
Ne, kaip moka vyrui, taip ir mokes, jus cia ne prie ko.
Ačiū! Geros dienos!
Floweris parašė:
Sveikos . Siuo metu nedirbu bet dekretines gausiu isnesa man stazo . Tik idomu jai dabar dirbsiu ar man dides dekretines ar niekas nesikeis nes alga bus minimali
Aisku, kad dides, gi pacias pasalpas skaiciuoja is paskutiniu 12 menesiu praleidus 1 menesi iki NGA ir iki VPA, tai jeigu nedirbsit, bus iki dekreto 0 pajamos ir maza ismoka, jeigu dirbsit, turesit iki dekreto pajamu ir ismoka padides vistiek kazkiek.
13 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai