2016.01.08 12:34 (prieš 10 m.)
Žemyna. parašė:
Jusu tokia politika sedziu forume bendrauju greiciau isreiskiu mintis bet ant visu seip man pofik
Mano politika tokia: sedziu forume, bendrauju, kur zinau - pasisakau, kur nelabai raukiu - ten susilaikau. Jei kazkas prikimba - pasijuokiu, jei kimba dar toliau - tada einam iki galo ir "pasipykim" forumo. Tuo labiau jei oponentus veikia bandos jausmas. As tikiu, zinau, kad jei matau balta tai ten nebus juoda, jei matau asila, tai ten nebus karve ( skiant nei pieno, nei mesos :D), jei kazkas sako, kad laukt kazko metus ar du normalu, tai nepritaikau sau asmeniskai ir nesiruosiu keist savo dabartinio gyvenimo budo vien todel, kad kazkas taip pasake. Esu paprastas zmogus, su savo nuomone. Bet jei kabinat asmeniskai mano vaikus, mano vyra, mano seima - labai gero nelaukit. Ir bent jau stengiuos nelist i jusu triusikus, skaiciuot ka turit, kiek turit, kur turit, ar pagal paskirti naudojat ir t.t
Ir jei kazkas pasake, kad lauks metus, o as pasakiau, kad nesuprantu, taip ir reikejo palikti. Tam ir yra skirtingi poziuriai. O ne verkti del parasyto issireiskimo, ar jei buciau du zodzius parasius kitaip, arba buciau palingavus galva ir pasakius uzuojautos kalba, kad taip - visi vyrai nesugeba pabut su vaikais,butu nesudauze sirdies kazkam, bet negaliu.... nes matau kitaip. Ir tai yra visiskai normalu.