fenix parašė:
Aš apie tokį kritinį mąstymą, kuriuo 90% žmonių remiasi, ir nesigydo pas būrėjus, neieško ateivių ir neserga nevaldomų soc medijų įskiepyta paranoja. Ir pvz anekdot…
Jeigu kalbant apie soc.tinklų jėga tai kas čia dalinosi to "plikio" Lietuvių eksperto postais(kurie šiaip labai įžeidus) ir liepė pirmiausia pražiūrėti visus Tapino video soc.tikluose,to pačio,kuris ne tik kad prasiluošęs visuose gyvenimo srityse,bet ir šiaip nesmagus ir negarbingas žmogus ir tuolab neautoritetas?
O šiaip jeigu kalbant apie vaikystę ir jaunystę ir apie tuos įgudžius,kurių neįgyjau tai reiktų pakalbėti apie istorija iš kurios visą gyvenimą mes mokinamės tai va iš jos Jūs nepasimokinot,nes visą gyvenimą buvo jeigu mes prie rusų arba prie tų griežtų žmonių,kurie užsigrūdinusio ne tik charakterio,bet ir proto tai prie jų ateina karas ir jie kariauja,nes jų tokia prigimtis.
O jeigu mes prie "lengvesniųjų" ir labiau pasitikčiu mokslu pvz anglosaksų ateina pas mus įvairūs virusai. Ir čia nereikia net įsigalvojimų apie ateivius vien istorija reikia pažiūrėti.
Apie televizoriaus galia,aš nežiūriu žinių ir neskaitau jokių straipsnių nuo tos dalies kai dailymail ar koks ten portalas parašė,kad tam tikros šalies pilietis numušė tam tikros šalies naikintuvą su oriniu šautuvų. Tą ką pasidalinau atsiųntė man vyras ir būtent dėl tavęs tą nuotrauką pasidalinau.
O kodėl pasidalinau,nes būtent tokie botai kaip tu. Jau įsitikinau parašius privačiai atrašo hello visai ne į temą,nes jie rašo tai už ką jiems moka.
Aš tiek skaudžiu temų šio metu Jums paminėjau ir jūs nei vienos temos net neužkabinot,o ką tai reiškia? Kad Jums už tai nemoka arba esat botas ir nesuprantat apie ką rašau. (Su botu rašinėjantis net nesuprasi,kad ten rašo kompiuteris).
O tas teiginys apie plokščia žemę toks jau nuvalkiotas,kad niekam net nebejuokingas. Jūs kas kosmonautę,kad žinot ar žemė plokščia? 110% iš 100% duodu,kad net nebuvot kosmose ir nežinot kaip toji mūsų žemė atrodo,o matėt paveiksliukus iš NASO. Tai apie kokį mes kritinį mąstymą galim kalbėti.