Jola. parašė:
Sveikos. Kaip pogimdyviniam palatų šiltumas ? Nes buvau pries kelias dienas patologiniam tai šaltoka![]()
Sveiki, pagimdziau pries savaite. Emem privacia palata... karsta ten. Tikrai silumos pakanka
Liepojos g. 43, korpusas „Aušra“, KlaipėdaJola. parašė:
Sveikos. Kaip pogimdyviniam palatų šiltumas ? Nes buvau pries kelias dienas patologiniam tai šaltoka![]()
Sveiki, pagimdziau pries savaite. Emem privacia palata... karsta ten. Tikrai silumos pakanka
Jola. parašė:
23-24 pas mane palatoj buvo, buvau pasiėmus mokamą palatą.
aš gimdžiau prieš mėnesį Klaipėdoj, viskas buvo super tikrai❤️ per gimdymą keitėsi dvi pamainos, pirmoje buvo gyd. Simonas, tai Dievo siųstas gydytojas tikrai! Labai gaila, kad nespėjo priimti gimdymo jis, bet kita pamaina su Greta Vilke irgi buvo liuks
tikrai gimdyčiau antrąkart ten be abejonių, buvau prisiskaičius daug neigiamų dalykų, tai gal seniau tikrai prasčiau buvo..
Iveta99 parašė:
Sveiki, nusprendžiau pasisakyti apie šią ligoninę ir įspėti kitas. 😉
Šioje ligoninėje gimdžiau vasarį (prieš 9 mėn.). Patirtis gimdymo skyriuje buvo be…
Aš gimdžiau prieš 6 metus.. pas akušerę Romą.. vis galvojau ar bedirba.. įsiminė, kad ji labai graži moteris, ne saldi, bet tokia griežtai maloni.. patirtis gimdymo kuo puikiausia.. visame kame.. man net ir ligoninės maistas patikdavo, net laukdavau pusryčių 😜
Kartais kiti žmonės yra mūsų atspindžiai, kaip mes taip ir jie... Mes patys renkamės kaip reaguoti į situacijas
Registre parašė:
Turbūt tikrasis įstaigos veidas pasirodo, kai būna komplikacijų 🤔
Turbūt geriausiai Klaipėdos GN apibūdinanti frazė.
Kiek dar pačiai vis tenka išgirsti ar patirčių skaityti, tai jeigu viskas gerai ir be komplikacijų - tada viskas ir būna gerai ir įspūdžiai lieka geri. Jeigu kažkas ne taip arba gimdymas vyksta ne pagal planą - prasideda "smagumai", gali būti nusiteikęs kaip tik nori, bet gausi tą, ką gausi.
_ievute_ parašė:
Sveiki. Ar Klaipedoj sudaromos galimybės gimdyti vandenyje?
Ne
_ievute_ parašė:
Sveiki. Ar Klaipedoj sudaromos galimybės gimdyti vandenyje?
Vandenyje galima gimdyti tik Kauno krikščioniškuose gimdymo namuose, iš anksto susitarus ir atitinkant visus kriterijus
3 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai