Emila parašė:
Jei aš planuoju išeiti dieną prieš gimdymo datą į NGA tai 4 mėnesiai nuo tos dienos skaičiuojasi, teisingai?![]()
Taip. Bet rizikuojat labai, nes jeigu pagimdysit nespejusi iseiti i dekreta, tai gausit tik uz 56 d (70 d).
Emila parašė:
Jei aš planuoju išeiti dieną prieš gimdymo datą į NGA tai 4 mėnesiai nuo tos dienos skaičiuojasi, teisingai?![]()
Taip. Bet rizikuojat labai, nes jeigu pagimdysit nespejusi iseiti i dekreta, tai gausit tik uz 56 d (70 d).
Jolanta-K@J mama parašė:
O geras. Šito nežinojau.
Sveikos, gal žinote kaip yra su vpa pinigais? ;) ką tik baigėsi nga ir prasidės vpa išmokos, sodra apsikaičiavo ir yra parašyta kiek gausiu pirmus 2 men pirmus metus ir likusius metus. Ėmiau 24men atostogas. Ar tai ką jie apskaičiavo yra po mokesčių jau ar dar nuo tos sumos nuskaičiuos mokesčius?
lainaa10 parašė:
Sveikos, gal žinote kaip yra su vpa pinigais? ;) ką tik baigėsi nga ir prasidės vpa išmokos, sodra apsikaičiavo ir yra parašyta kiek gausiu pirmus 2 men pirmus metu…
Sveiki, nurodytos sumos yra iki mokesčių. Pirmam punkte yra parašyta, jog išmokėjimo dieną nuskaičiuos mokesčius ir kokius
deimantenei parašė:
Sveiki, nurodytos sumos yra iki mokesčių. Pirmam punkte yra parašyta, jog išmokėjimo dieną nuskaičiuos mokesčius ir kokius![]()
Hmm neradau šitos info..🤔
Ačiū už atsakymą
creativeweirdo parašė:
Ar galima būnant nga išeit iš darbo ir stoti į užt?
O koks tikslas dabar stoti į užt? Dviejų išmokų vistiek nemokės.
Gal žinote, kaip mokama ligos ir ligonio slaugos išmoka. Kiek procentų. Kai susergu as arba suserga mano vaikas o aš ji slaugau. Žinau, kad lyg ir skirtingai bent jau anksčiau buvo procentaliai. Ir jei abu susergam labiau apsimoka imti ant vaiko nedarbingumą. Nes didesnis procentas mokamas
Emila parašė:
Gal žinote, kaip mokama ligos ir ligonio slaugos išmoka. Kiek procentų. Kai susergu as arba suserga mano vaikas o aš ji slaugau. Žinau, kad lyg ir skirtingai bent j…
Sodros puslapyje yra nurodyta
4 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai