IngaC parašė:
Nu nesako, kad blogai. Jei reikia tai ir epidiuras, ir cp atliekami, kad tik vaikelis ir mama liktu sveiki, cia niekas nieko ir nesako. Daugiau diskucijos kyla, kai mamytes tai daro tiesiog, kai bijo gimdyti ar nenori pasekmiu pagimdziusios (isitampo gimdos kaklelis ir pn.). Jei tau butu buves lengvas gimdymas, ar butum norejusi darytis epidiura? Nemanau.
Pries gimdyma, sakiau, jei bus taip blogai, kad matysiu, kad jau sakes, tai tikrai prasysiu epidiuro be jokiu kalbu, bet kai neprireike, tai labai dziaugiausi, nes betkoks isikisimas ar epidiurinis ar cp, nera jau toks nekaltas.
Sako ir dar kaip sako
mane cia buvo isvadine egoiste,bloga mama ir t.t..vien del to,kad as nebuvau pries epidura
Tik tiek galiu pasakyti,kad man nesvarbu kas ir kaip gimdo,svarbiausia pagimdo ir viskas gerai.man juokas ima is tokiu,kur per 5 val pagimdo ir visi jom oi koke saunuole be apiduro iskentei viska.Ir dar cia raso tipo del vaikuciu reikai aukotis ir kentet.Ir jom vos ne medalius kabina.Nevelnio!O ka kalbet apie tokias kur parom prasikankina ir galu gale pasinaudoja epiduru tai jau netikusios mamos?Gal kaiptik joms ir reik tu pagiru ir medaliu?