gabrielelitvinaite785 parašė:
Sveikos kokia mazdaug kaina uz patikra, nestumo metu?
Eikit su siuntimais, nieko nekainuos😊
gabrielelitvinaite785 parašė:
Sveikos kokia mazdaug kaina uz patikra, nestumo metu?
juodi.debesys parašė:
Rase mamyte jog siuntimas galioja tik vienam apsilankymui ar cisam nestumui priziureti? As pirmojo, kai laukiausi man nekainavo niekas su siuntimu isskyrus baseina, kuri lankiau, bet tai buvo pries 3 metus todel dabar idomu pasidare gal pasikeite kazkas.
da13noriukas parašė:
Rase mamyte jog siuntimas galioja tik vienam apsilankymui ar cisam nestumui priziureti? As pirmojo, kai laukiausi man nekainavo niekas su siuntimu isskyrus baseina,…
Jei norit, kad nėštumą jums prižiūrėtų gydytojos Mažylyje arba Krikščioniškuose tai visos priežiūros kaina yra apie 160€. Į šią kainą įeina visi reikalingi tyrimai, ultragarsai, jūsų pasirinktos gydytojos konsultacijos, jei kas atsitinka ar ką skauda visada galit kreiptis ir atvykti pasitikrinti pas ją. kaip ir pati minėjot dar papildomai kainuotų tik baseinas. Jei šią sumą mokėti norit išvengti jums nėštumą tuomet turėtų prižiūrėti šeimos gydytoja jūsų poliklinikoje bet ji jums ultragarsams gali išrašyti siuntimus tiek į mažylį tiek į krikščioniškus tiek ir į klinikas, tačiau visi tyrimai (kraujas, šlapimas) atliekami jūsų poliklinikoje ir NĖŠTUMĄ PRIŽIŪRI jūsų šeimos gydytoja poliklinikoje. Kitaip tariant atsakant į jūsų klausimą tai šeimos gydytojas negali jums parašyti vieno siuntimo ir atsiųsti į Mažylį visai nėštumo priežiūrai, siuntimai yra vienkartiniai, vienam ultragarsui su konsultacija. Todėl dažnai moterys renkasi susimokėti tą sumą tam, kad nesiblaškyti tarp poliklinikos ir gimdymo namų, kad viskas būtų atliekama vienoje vietoje ir prižiūrima vieno kvalifikuoto gydytojo, nes tarkim mano uošvienė yra mano šeimos gydytoja bet į daugelį man iškilusių klausimų ji man atsakyti tiesiog negali, nes ji nei akušerė nei ginekologė, todėl nėštumo priežiūrą patikėti geriau gimdymo namams. Taip pat su siuntimais kaskart reikia pačiai registruotis, derintis laiką prie laisvų gydytojų ir dar kad jums savaites atititų pvz. 11-13 savaitę svarbus ultragarsas, o lankantis gimdymo namuose gydytoja pati jus užregistruoja į priekį. kur jūs dar ir apie klinikas klausėte tai ten nėštumo priežiūros išvis niekas neteikia, ten moterys siunčiamos su indikacijomis, komplikacijomis ir rimtesniais sutrikimais, arba jei reikalingi tyrimai negali būti atliekami poliklinikoje ar gimdymo namuose. Nors 12 sav. ultragarsui as labai norejau nueiti į klinikas, vien dėl jų geros aparatūros tai perinataliam tyrimui įsizvygiau siuntimą į klinikas 😁 tikiuosi aiškiai aprašiau ☺️
ugaciaka12 parašė:
Ar Mažylyje kuriai nors buvo skatinama anksčiau termino (nesvarbu dėl kokių priežasčių), ar planuotai guldė skatinimui, CP? Ar šiuose gimdymo namuose to nedaro?…
Mane skatino, tik kad jau po termino aš buvau. Terminas buvo 09.7 o skatino ir pagimdžiau 09.13 mane jie jau pasiguldė ir planavo kad jai pati nepagimdysiu tai skatins, tai pralaukė tai pralaukė kiek galėjo😊
ugaciaka12 parašė:
Ar Mažylyje kuriai nors buvo skatinama anksčiau termino (nesvarbu dėl kokių priežasčių), ar planuotai guldė skatinimui, CP? Ar šiuose gimdymo namuose to nedaro?…
Su pirmu skatino po termino, dabar skatinti važiuoju prieš terminą.
Gintlialia parašė:
Su pirmu skatino po termino, dabar skatinti važiuoju prieš terminą.
Dėl ko skatina (jei ne paslaptis)?
ugaciaka12 parašė:
Dėl ko skatina (jei ne paslaptis)?
Dėl GD.
11 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai