Agata1 parašė:
Rūbelius duoda, palutes, patiesaliukus duoda, jums rūbus (naktiniai, chalatas) duoda. Viso buvimo laiku. Jei trūksta kažko, paprašai ir atneša papildomai![]()
Ačiū už sarašiuką, gerai kad paklausiau, nes bučiau prisidėjus visko perdaug 😊
Agata1 parašė:
Rūbelius duoda, palutes, patiesaliukus duoda, jums rūbus (naktiniai, chalatas) duoda. Viso buvimo laiku. Jei trūksta kažko, paprašai ir atneša papildomai![]()
Gabrielė785 parašė:
👍 Va kita mama sako, kad rankšluosčiù nebeduoda, tai daugiau įsidėt reiks.
Agata1 parašė:
👍 Va kita mama sako, kad rankšluosčiù nebeduoda, tai daugiau įsidėt reiks.
aš vienkartinių buvau nusipirkusi, labai pravertė ypač pirmas dienas kai kraujuoji, nusisausini ir išmeti, nereikia rankšluosčių teplioti
Proles parašė:
aš vienkartinių buvau nusipirkusi, labai pravertė ypač pirmas dienas kai kraujuoji, nusisausini ir išmeti, nereikia rankšluosčių teplioti![]()
Gera mintis👍
skaisteki parašė:
O gal kuri turite galimybę palyginti gimdymo įspūdžius Mažylyje ir Krikščioniškuose pvz? Arba Klinikose? Kur pranašumai/trūkumai?
Abu planavau, norejau gimdyto mazylyje. Bet gavosi, taip, kad pirmuka teko gimdyti klinikose (ankstukas). Na, atsiliepimai brnt jau is mano varpines tai viskas labai gerai. Paslaugumas didelis buvo, mandagus. Rode mokino, nepasidave, padejo ir pieno fabrika uzkurti, aiskino apie jo svarba ir pan ir su krutimis tvarkytis, kai kaip bombos pasidare, daznai ateidavo pasiteirauti ar viskas gerai.
Antraja gimdziau mazylyje irgi viskas tobula buvo. Beeet vistiek, man mazylis priimtiniau, nes gal kad maziau tu gimdyviu, jaukesne atmosfera. O klinikose, nezinai, kada kiek gimdyviu bus. Klinikos buvo atsarga tik tuo atveju, jei kas negerai, mano atveju, per anksti vandenys nubego. Mazylyje neisnesiotuku nepriima.
skaisteki parašė:
O gal kuri turite galimybę palyginti gimdymo įspūdžius Mažylyje ir Krikščioniškuose pvz? Arba Klinikose? Kur pranašumai/trūkumai?
Pirmą mergaitę gimdžiau Mažylyje o antrąją Krikščioniškuose, man Krikščioniški labiau patiko
Krikščioniškų privalumai tai nemokamas didelis parkingas, visos palatos su dušais ir wc, daugiau šeimyninių palatų, viskas renovuota, nauja. Na Mažylio trūkumai tiesiog jie visko ką išvardijau neturi 😅 personalas mane tenkino tiek ten tiek ten ☺️
RobertaSs parašė:
Pirmą mergaitę gimdžiau Mažylyje o antrąją Krikščioniškuose, man Krikščioniški labiau patiko![]()
O su antrąja kur lankėtės nėštumo priežiūrai? Nes aš lankausi Mažylyje, bet galvoju, o gal gimdymui rinktis krikščioniškus
giedruteaz parašė:
O su antrąja kur lankėtės nėštumo priežiūrai? Nes aš lankausi Mažylyje, bet galvoju, o gal gimdymui rinktis krikščioniškus
Aš taip pat, nes prieziurai renkuosi gydytoja
o gimdant turbut noresis visu auksciau isvardintu dalyku
16 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai