reikaliukas parašė:
Sveikos, merginos,
Lenkijoje turetu buti.. Įdomu kada žada atsrigti tas tiekimas..
Prolaktino kiekio padidėjimas gali lemti nevaisingumą ir riboti galimybes susilaukti kūdikio. Ši būklė dar vadinama hiperprolaktinemija. Skaityti
visą straipsnįreikaliukas parašė:
Sveikos, merginos,
erre parašė:
Vaistinio preparato BROMOCRIPTIN-RICHTER (bromokriptinas) 2,5 mg tabletės tiekimas bus atnaujintas 2019 m. vasario 20 d.
Sveikos, pas mane labai įdomi situacija, turiu per aukštą prolaktino kiekį (prieš mėnesį buvo 636,kai norma iki 496), mėnesį laiko vartojau bromokriptiną. Po mėnesio vartojimo pasidariau pakartotiną tyrimą toje pačioje klinikoje ir prolaktinas labai išaugo (iki 1400). Ar yra kuriai buvę, kad geriant bromokriptiną išaugtų prolaktinas?
Kilo man čia vienas klausimėlis. Dariausi tyrimus, prolaktiną 21 ciklo dieną parodė 582,6. Buvau pas endokrinologę, ši pasakė kad norma iki 619
dabar skaitau kad visoms čia tas normas skirtingai sako.. Kaip manote, ar verta pakartotinai jau kreiptis pas kitą gydytoją dėl tokių rezultatų?
Syria parašė:
Kilo man čia vienas klausimėlis. Dariausi tyrimus, prolaktiną 21 ciklo dieną parodė 582,6. Buvau pas endokrinologę, ši pasakė kad norma iki 619dabar skaita…
Jei norite pastoti prolaktinas rekomenduojamas iki 300. Kitos gines sako apie 200 gerai. Maniskis buvo 360, man mazino homeopatiniu vaistu.
Syria parašė:
Kilo man čia vienas klausimėlis. Dariausi tyrimus, prolaktiną 21 ciklo dieną parodė 582,6. Buvau pas endokrinologę, ši pasakė kad norma iki 619dabar skaita…
Manau jūs kreipėtės į endokrinologą, kuris nedirba su siekiančiomis pastoti. Jums reikia besispecializuojančio. Manau jis jums makroprl dar tirtų
Sveikos.
Prieš pusmetį geriau bromą, nes prl buvo beveik 600. Po nesėkmingo nėštumo nebegeriau. Buvau sustabdžius kuriam laikui. Šiandien pakartojau prl tai gavau, kad 300.
Šiuo metu lankausi pas Serapina. Geriu įvairius žolinius preparatus ir panašiai.
Bet vat kažkaip suabejojau tuo atsakymu. Tai nebežinau ar verta eit pas endo ir prašyt bromo, ar palikt taip kaip yra? Gal ir toliau jis sėkmingai kris nuo žolinių vaistų 🤔
Rasyte12 parašė:
Sveikos.
Prieš pusmetį geriau bromą, nes prl buvo beveik 600. Po nesėkmingo nėštumo nebeger…
Manau, kad tikrai nereikia bromo
Sveikos. Aš su tokiu klausimėliu.. Antro leliuko susilaukt andom jau antri metai.. turiu hipotiroze.. sireguliavau... pasidariau NT.. 2 bruksniukai... buvau pas endokrinologa, paeme krauja prolaktinui... 33, nors sake turetu iki 15 buti.. ir abejoja, kad nestumas.. nors jau 3 testas su 2 bruksniukais... ar imanoma pastoti nors prolaktinas or nera normoj?
3 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai