Iewu parašė:
Tai va man jau metė kelias dienas lygiai tokius pat livsane ir pregna.. identiškai..bet jeigu mm dar nėra tai nenusiminkit! aš vakar jau suvokiau, kad nelabai ryškė…
Sėkmės sekanti ciklą❤️❤️❤️❤️❤️
Iewu parašė:
Tai va man jau metė kelias dienas lygiai tokius pat livsane ir pregna.. identiškai..bet jeigu mm dar nėra tai nenusiminkit! aš vakar jau suvokiau, kad nelabai ryškė…
Sėkmės sekanti ciklą❤️❤️❤️❤️❤️
akcumis parašė:
Labas rytas visoms,atejau pasiklausti ar jus irgi matote ka ir as?Kadangi pas mane PKS tai menstruacijos nereguliarios buna,paskutines menstruacijos buvo gruodzio 2…
Labas rytas, aš irgi matau vaiduokliuką, pakartokit dar testą rytoj 😇
pura_vida parašė:
Kaip šiandienos testukas? 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Baltas baltas
Iki mm dar 7 dienos, tai bandysiu pasitestuoti dar vėliau matyt
O kaip jūsų? Ar paryškėjo testai?
Sveikos merginos! Jungiuos į jūsų gretas, bandom vaikeli, paskutines menesines buvo gruodzio 28 d. ir šiuo metu vyksta keisti dalykai, pora dienų skauda spenelius, taip pat vakar ir šiandien nuo ryto iki pietų plius minus, labai pykina, maudžia pilvo apačią, vakar dariausi NT po pietų, bet rodė neigiama. Ar įmanoma kad pykinimas atsirastų anksciau nei teigiamas testas?
ggg123 parašė:
Baltas baltas![]()
Ech! Bet dar daug paiko iki mmm 🤞🏻 pas mane - balta balta kur dairais...
Mergina159 parašė:
Sveikos merginos! Jungiuos į jūsų gretas, bandom vaikeli, paskutines menesines buvo gruodzio 28 d. ir šiuo metu vyksta keisti dalykai, pora dienų skauda spenelius, …
O kokio ilgio Jūsų ciklas? Šiaip viskas įmanoma, bet aš labiau tikiu placebo. Kai pradėjau planuoti, patyriau visus įmanomus simptomus. Ir vėmiau ir pilvą maudė ir spenelius skaudėjo. Taip jau organizmas su mumis žaidžia kai kažko labai nori.
Siūlau pasidaryti testą ryt ryte.
Nendrė123 parašė:
O kokio ilgio Jūsų ciklas? Šiaip viskas įmanoma, bet aš labiau tikiu placebo. Kai pradėjau planuoti, patyriau visus įmanomus simptomus. Ir vėmiau ir pilvą maudė ir …
30-31 diena, aš irgi tikiu placebu, bet mes viena vaika turim, antra planuojam ir dar tik nedaug laiko, tai kažkaip net negalvoju, ir nesitikiu.. tai nežinau reikes kartoti vėl 🙏
ggg123 parašė:
Baltas baltas![]()
Ir pas mane balta balta, iki mm 5-4 dienos, tikiuos vis dar...
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai