Lainė123 parašė:
sveika sugrįžusi!!!!
Sveikutė. Kaip tu? 🙂
Lainė123 parašė:
sveika sugrįžusi!!!!
Sveikutė. Kaip tu? 🙂
Sveikos, bent kolkas jungiuosi prie 2026m būsimų mamyčių! Sveikinu jau turinčias, kuo džiaugtis ir laikau kumščius už dar vis bandančias
🤞🏼🫶🏼 mes metus laiko mėginom, praradau viltį ir nuėjau pas gyd., prasidėjo įvairūs tyrimai ir bam - pastojau! Juokėmės su gine, kad tik vizito ir trūko nusiramint ir atsipalaiduot 🫣😄 pagal echo turiu 6sav. pipiriuką, bet prieš tris dienas pradėjau kraujuoti, vakar pūslelė dar pulsavo..tai kolkas gyvenu neaiškiam laukime, glostau pilvelį ir prašau gyventi 🥹🙏🏼❤️
Labai linkiu visoms po metų čia džiaugtis laikant kūdikėlius ant rankų ☺️
ikutia parašė:
Sveikos, bent kolkas jungiuosi prie 2026m būsimų mamyčių! Sveikinu jau turinčias, kuo džiaugtis ir laikau kumščius už dar vis bandančias🤞🏼🫶🏼 mes metus laiko mėg…
O koks tas kraujavimas? Lėkit pasitikrinti 😣
Aj paskaičiau kad vakar buvot, nu linkiu, kad viskas būtų gerai 😇
ikutia parašė:
Sveikos, bent kolkas jungiuosi prie 2026m būsimų mamyčių! Sveikinu jau turinčias, kuo džiaugtis ir laikau kumščius už dar vis bandančias🤞🏼🫶🏼 mes metus laiko mėg…
Laikykitės. Laikysim kumščius už jus 🧡
Nepasiduodanti parašė:
Sveikos merginos. Buvau dingus kuriam laikui iš forumo,vet planuot nenustojom. Tuesuog leidau sau atsikvėpt. Nežinau dar ar lankysiuos tiek kiek ankščiau čia,bes pa…
O labas! Jau pasiilgom tavęs, vis pagalvodavom kaip sekasi Tau 😊 Aš šian skaičiuoju 6DPO, maidžia dešinę kiaušidę, bet daugiau nieko. Išvažiavę atostogų, tai nera kada galvoti apie nt gadinima 🤣
pupsika parašė:
O labas! Jau pasiilgom tavęs, vis pagalvodavom kaip sekasi Tau 😊 Aš šian skaičiuoju 6DPO, maidžia dešinę kiaušidę, bet daugiau nieko. Išvažiavę atostogų, tai nera k…
Nu ir neskubėkit dar su juo. Atsipalaiduokit ir ilsėkitės. Vasara juk tokia trumpa 🙂
Maniosime parašė:
Man kažkas su papyčiais darosi 😄 CB manau bus sureguliavę, gal vėl jaust pradėsiu prieš mm 😄 Ovuliacijos nepaankstino, įdomu kaip su pačiu ciklo ilgiu bus 🤓…
Aš kai CB naudojau,tai cuklą gražiai sutvarkė,nes haosas totalus buvo. Vat preita visą ciklą stebėjau davo kūną,kaip jis reaguos į dabar geremus papildus. Nu kolkas tik džiugina,o vėliau bus matyt. 🙂 O gal vėl prie CB teiks gryžt. Matysiu kaip kas.
Nepasiduodanti parašė:
Aš kai CB naudojau,tai cuklą gražiai sutvarkė,nes haosas totalus buvo. Vat preita visą ciklą stebėjau davo kūną,kaip jis reaguos į dabar geremus papildus. Nu kolkas…
O kokius papildus dabar naudojate ?
Sveikos merginos, aš stresuoju, vakar lh buvo čiut čiut matomas šiandien dabar pasidariau, tai už kontrolinę ryškesnis, 😭 kaip manot ar užteks šiandien myliuko jeigu ryt ir poryt nesigaus? 😭 Išvažiuojam prie ežerų su didele grupe draugų ir nebus kaip 😭😭😭
P.s prašau nekreipti dėmesio į į murzinus pirštus, tvarką namie darau 😂
7 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai