Great Mother parašė:
Labas. Mane jau isleido siandien namo. Dar truputelis like buvo bet sake jau tiek nedaug kad tikrai pasisalins, o namie sienos geriausiai gydo. Siaip tikrai visai n…
Sveikite, atsigaudinėkite.
Great Mother parašė:
Labas. Mane jau isleido siandien namo. Dar truputelis like buvo bet sake jau tiek nedaug kad tikrai pasisalins, o namie sienos geriausiai gydo. Siaip tikrai visai n…
Sveikite, atsigaudinėkite.
mazyle parašė:
man mm atejo kaip laikrodukas po abrazijos, 27d, ciklas dazniausiai 28-29
Man persileidimas prasidėjo kovo 23d.baigiau kraujuoti 27d.
Mano ciklas 31d.
Nelabai žinau nuo kurios dienos skaičiuot pradėt🤔🫣
Kamile1992 parašė:
Tikrai tikiu ,kad niekas neskuba.. bet tiesiog dabar dar nenoriu kreiptis, toks jausmas viduje ,kad neskubėti..
Aš jau po poros mėn nepastojimo vis ėjau pas gydytojus, sakydavo, kad nereikia skubėti.. o dabar gaila, kad daug anksčiau vyro nenusiunčiau išsitirti🤦♀️ atrodo gaila prarasto laiko🙈 bet kiekviena žinom kaip pačiai geriau😉👌
laiminga1359 parašė:
Aš jau po poros mėn nepastojimo vis ėjau pas gydytojus, sakydavo, kad nereikia skubėti.. o dabar gaila, kad daug anksčiau vyro nenusiunčiau išsitirti🤦♀️ atrodo gai…
Pritariu , mes ir oi čia tik metai tu dar jauna ir pan. Nu blemba vistiek yra kažkas kodėl nepastoji kai pirmas buvo be problemų...
Saulėtekis parašė:
Man persileidimas prasidėjo kovo 23d.baigiau kraujuoti 27d.
Mano ciklas 31d.
nuo tada kada pradėjote kraujuoti
laiminga1359 parašė:
Aš jau po poros mėn nepastojimo vis ėjau pas gydytojus, sakydavo, kad nereikia skubėti.. o dabar gaila, kad daug anksčiau vyro nenusiunčiau išsitirti🤦♀️ atrodo gai…
Aš turiu pks, sakė kad nebus lengva 🙃
laiminga1359 parašė:
Nu jau turbūt čia arti piko? Įdomu ar dar užgaudysiu ryškiau ar jau tik kris🤔🤷♀️
Mano nuomone jau cia rysku lb, ir pats pikas😊
1 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai