Queen11 parašė:
Ph metrija kardiolitoj ir kiek zinau lyg santaruose dar daro
O gastroskopiją senai darėte?
Helicobacter pylori – tai žarnyno bakterijų rūšis. Į organizmą patekusios bakterijos išplinta virškinimo trakte. Skaityti
visą straipsnįQueen11 parašė:
Queen11 parašė:
Aš tai noriu pasidaryti Ph-metriją.
Klausyk, o kaip laikosi kitos merginos su kuriomis Jus ankščiau čia susirašinėjot? Nepalaiko kontakto?
julijana22 parašė:
Nu va kaip reikia sau rasti kažką kas padeda. Man dabar kai bandau nutraukti PSI atrodo niekas nepadeda. Dar degimas degimu, labiausiai vargina skausmas.
Visu pirma tas sunkumas skrandyje nedingdavo iki galo.Gal per silpnai veikdavo.Bet ir tas sleikstulys kazkoks budavo ,ar net gi papykindavo..Mutino kaip as sakau...o vat nuo ambio man lengva atrodo pasidaro
julijana22 parašė:
Pries metus
julijana22 parašė:
Aš tai noriu pasidaryti Ph-metriją.
Alex tiesiog dingo.Rasiau privaciai bet neatsake...Aurelija gerai laikosi.Bet irgi kai pasinervina pasakoja kad buna islenda pojuciu skrandyje.
Queen11 parašė:
Pasiskaiciau tai taip ambio virsk fermentai yra augaliniai.
Reiks gal bandyti vėliau po visų šitų kreonų, dar žiūrėsiu ką Agnė siūlys, skambins lapkričio 7d, nes koprograma vėl panaši, kaip prieš mėnesį vis dar rodo nevirškinimą....
rima86 parašė:
Reiks gal bandyti vėliau po visų šitų kreonų, dar žiūrėsiu ką Agnė siūlys, skambins lapkričio 7d, nes koprograma vėl panaši, kaip prieš mėnesį vis dar rodo nevirški…
O jums zonda dare?
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai