Pienės_pūkas parašė:
Aš dar manau, kad gydytojas vienaip dirba su žmogumi iš kurio jaučia pasitikėjimą juo, kuris klauso, vykdo nurodymus ir kitaip su tuo, kuris abejoja, nepasitiki. To…
Vieninteliai kabliukai, kurių ieškau, tai kodėl šeštus metus nepavyksta, o ne kaip čia kokį daktarą pakritikuoti.
Bet realybė ta, kad kuo ilgiau nepavyksta, tiek mano, tiek dalies kitų moterų, mes gilinamės vis labiau ir labiau, plečiam žinių bagažą. Ne kartą teko matyti nuostabą iš gydytojų, kai pradedi kalbėti terminais specifiniais - bet reikia suprasti, kad tikrai ne iš gero gyvenimo tai vyksta.
Kažkodėl pas mus įprasta, kad jei žmogus užduoda klausimus, gilinasi, tai jis iškart tampa nemalonus, konfliktiškas, arba, kaip jūs sako, nepasitinkintiz gydytoju. Bet kur yra blogis norėti žinoti, suprasti daugiau, ar tiesiog diskutuoti? Jei tokiu požiūriu vadovautis, bemat visi blogi bus.
Nežinau jūsų istorijos, nežinau ir to, kiek žinot kitų moterų, bet iš to, ką rašot, atrodo, kad mažokai dar...
Vien iš to, kiek čia visko moterys dalinęsi, galima suprasti, kad tikrai atmestinai žiūri. Ir kiek yra tų scenarijų, net iš mano artimos aplinkos, kur dėl žinių trūkumo, tokias nesąmones daro, kad nafik.
Norėčiau ir daugiau pasidalinti, ką žmonės iš pirmų lūpų, būtent tos aplinkos kalba, bet dėl savaime suprantamų priežasčių turiu susilaikyti.
Santarose iš visų, ką praėjau, man labiausiai patiko Ž. Kita daktarė paskyrė perkėlimą, net jį turėjo daryti Ž, kaip budinti. Turėjau tam tikrų klausimų, ir ji mano mąstymui pritarė, kad negerai kita daktarė padarė, pasidarėm planą su ja. Su ja tikrai jaučiau didesnį norą padėti nei iš kitų.
Izzabele parašė:
O jūs pati pasaket poto gydytojui kad reik picsi ar kaip? Daret ir tada pavyko pastot? Koks buvo rezultatas su icsi?
Dar nesenai tik sužinojom, laukiu iki galo savo visų tyrimų, pasižiūrėti, ar ir ten kažko nėra.
Viltix parašė:
O kokia fraze? Sudominot😅
Kad jei neturiu ką veikti, tada galiu ieškoti ir tirtis. :)) Nors čia jau buvo antras IVF, 3 kėlimas su nulių kibimų.
Minčių_galia parašė:
Pritariu - lankausi irgi pas jį - nuostabus gydytojas, matosi, kad suinteresuotas bendra sėkme! Man irgi daug tyrimų paskyrė, net kraujo krešumus ir tuos ištyrė ir …
Nu ką galiu pasakyti - valio, kad jums norėjo ieškoti. 👏
Bet akivaizdu, kad čia loterija, kaip kada papulsi.
Wagamama parašė:
Ne ne, tiek kartų bandyti ten pat aš kantrybės neturėčiau, aš ten su savo 4FET, kurių pirmas baigėsi nesivystančiu buvau tiesiog bandomasis triušis- bandom toliau i…
Va tiką tą patį baigiau rašyti.😂😅 Atrodo, lyg neturėtume ką veikti, bele pavaryti ant gydytojų. 😂😂