Auriya parašė:
Man 29, vyrui 36, tai vat, kad ir as taip manau, jog laikas eina, vaikų jau seniai norime.. Bet pas ją neseniai tik pradėjau lankytis, po kolkas dar nori pastimuliu…
Pas ka lankotes?
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįAuriya parašė:
Man 29, vyrui 36, tai vat, kad ir as taip manau, jog laikas eina, vaikų jau seniai norime.. Bet pas ją neseniai tik pradėjau lankytis, po kolkas dar nori pastimuliu…
Pas ka lankotes?
Inanana parašė:
Pas ka lankotes?
Vilniuje, pas A. Vilkaitienę, po kolkas labai patinka ji man, pirma gydytoja, kuri ėmėsi veiksmų kažkokių apart milijono tyrimų skyrimo ir pasakymų "dar pamėginkit" 😁
Auriya parašė:
Sveikos, norėjau pasiklausti, buvo pirma stumuliacija, letrozole + bemfola, tada leista ovitrele ir progesterono ovules 3x dienoje (1ryte, 1 per piet ir 2 vakare) n…
As ka tik po IUI, ji dareme todel kad per IVF stimuliacja nelabai kas augo, tai nutraukeme Ivf ir perejome prie IUI, kad bent kazka daryti.
Tai nzn, man tas IUI nelabai kuo skiriasi nuo naturalaus planavimo, jei kiausintakiai pratekami, vyksta OV ir pan., pinigai i bala
Vakar sulaukiau mm, ryt vaziuoju i echo del naujos stimuliacijos, bet kazkokia cistu nuojauta
Inanana parašė:
Vis dar bandau uzsikrauti pilnai del donoriniu. Dar ne kalbejau su vyru. Vis ziurineju kiek cia viskas kainuos. Norisi dar paciai pasitaupyti. Bet gal visia norecia…
Jeigu šia liepa rugpjuti tai taip greit manau nebus, as kita savaite eisiu pas G del plano.
Frezija parašė:
Tai va 3 kibimai buvo pries tai, o dabar jau po 3 ivf, 2 kelimai be kibimo jokio. Blastukai abu buvo 4aa. Tai kazkaip galvoju gal implantacinis langas pasislinkes,…
Kiek jums metu ? Koks planas dabar ?
FoxLady parašė:
As ka tik po IUI, ji dareme todel kad per IVF stimuliacja nelabai kas augo, tai nutraukeme Ivf ir perejome prie IUI, kad bent kazka daryti.
Aš irgi nuvažiavau žinokit nes mm vėlavo, buvo 36CD jau ir keistai šoną dilgčiojo, galvoju ar nebus tik cista, akurat, abiejose po 1 🙃 bet va ir prasimušė mm šiandien, tai nutrauksiu duphą, pas mane ov vyksta, biocheminių kalnas tai ir panašu, kad prateka jie, bet gimdos storis per mažas tai auginom, folikulai tingiai lėtai augi, na žiūrėsiu ką sakys dabar gydytoja šiuo ciklu, keliausiu šeštadienį pas kitą pasitikrinti ar nebėra cistų 😒
September7 parašė:
Jeigu šia liepa rugpjuti tai taip greit manau nebus, as kita savaite eisiu pas G del plano.
Sake merginos kad kazkur 2-3 menesiu laukia. priklauso ar suras man tinkama varianta
praneskite kaip seksis pas G, galite man ir asmeniskai rasyti
Auriya parašė:
Vilniuje, pas A. Vilkaitienę, po kolkas labai patinka ji man, pirma gydytoja, kuri ėmėsi veiksmų kažkokių apart milijono tyrimų skyrimo ir pasakymų "dar pamėginkit"…
negirdeta cia tarp forumo merginu si gydytoja
FoxLady parašė:
As ir tik ryt varau..kazkokios keistos mm..sakytum neprasideda niekaip..jau trecia diena toks keistas vos kraujavimas..bet itariu labiau ir nebebus ...gal man jau klimaksas pareina..🫣
105 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai