2012.02.03 19:13 (prieš 14 m.)
Meadow parašė:
Sveikos mamytes...Genetika nieko nerado
buvau uzsukus pas gine,israse nuo pilvo skausmu vaistuku hemopatiniu..bet kiek zinau jie iki galo neistirti ..ir nezine ar jie kenke ar ne.. tai net nezinau ar juos pirkti..
Pati gydžiaus homeopatiniais vaistais, jie juk sukurti žolių pagrindų, ten išvis nėra chemijos, tad nemanau, kad pakenkti tau gali, visus 6 metus gydžiaus jais ir važinėjau privačiai pas homeopatą, apskritai vaistinių tokių yra labai mažai, plius homeopatinius vaistus nuo peršalimo, skausmų perka ir mano pussesrė savo 3 metukų vaikui, nes jie tikrai nekenkia...bet ir nepigus jie
Ir juolab kad tau juos išrašė ginekologė, juk tikrai neišrašys tokių vaistų kuriu negalima gert, nebukim tokios nepatiklios...man kai rado bakterija šlapime ir išrašė antibiotikų, kurių info lapelyje rašoma, kad nėščiosioms gert negalima, aš gėriau, nes bakterija yra blogiau nei tie antibiotikai...
"Homeopatiniai preparatai vaikams yra labai teisingas, saugus ir efektyvus pasirinkimas. Nėštumas vienas iš nuostabiausių ir švenčiausių patirčių moteriai . Homeopatija nėštumo metu teisingiausias pasirinkimas, nes tai labai veiksminga, natūralu ir neturi pašalinių pasireiškimų nei būsimai mamai , nei augančiam mažyliui. " Čia iš tokio straipsnio..aš parašiau ką žinau, tau rinktis