Jollkute parašė:
Labas rytas,
Jolkute, pavaryk! Laikom kumscius uz tave!
Jollkute parašė:
Labas rytas,
Jolkute, pavaryk! Laikom kumscius uz tave!
Šypsena5 parašė:
Jau pradejo kamstis valytis po truputi.
Kokios konstitencijos ir spalvos tas jūsų gleivių kamštis?
auksellis parašė:
O man įdomu apie gleivių kamštį, ar gali jis pradėt šalintis po kaklelio tikrinimo tokie kaip "snargliai" ir gelsvos, rudesnės spalvos?
gali. man po apziuros pries tris savaites po labai truputi salinosi kelias dienas ir nustojo
auksellis parašė:
O man įdomu apie gleivių kamštį, ar gali jis pradėt šalintis po kaklelio tikrinimo tokie kaip "snargliai" ir gelsvos, rudesnės spalvos?
Man vakar tikrino kakleli. Tai ryte radau staigmena apatiniuose. Rudos spalvos pas mane. Akusere rase kad raip turi buti.
Šypsena5 parašė:
Man vakar tikrino kakleli. Tai ryte radau staigmena apatiniuose. Rudos spalvos pas mane. Akusere rase kad raip turi buti.
Na va ir pas mane panašu, tikiuos kad kažkas vyksta gal po biški su manim, vakar turėjom apžiūra ir buvo jau 1cm, naktį pramaudė pilvą bet miegot sakyčiau buvo imanoma.
auksellis parašė:
Na va ir pas mane panašu, tikiuos kad kažkas vyksta gal po biški su manim, vakar turėjom apžiūra ir buvo jau 1cm, naktį pramaudė pilvą bet miegot sakyčiau buvo iman…
O kaip jum skauda, maudzia ar nieko?
Šypsena5 parašė:
O kaip jum skauda, maudzia ar nieko?![]()
Pilvą maudė naktį, dbr nugarą, žiūrėsiu kas vyks toliau
Šypsena5 parašė:
O kaip jum skauda, maudzia ar nieko?![]()
O jum?
14 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
Pradejom Mokyt ant puoduko praitu metu gruodzio vidury. Per savaite ar dvi ''ikirto'' ka daryt. Ir koki menesi tobulai dare v…