Gruodinukas parašė:
bandykit pankoliu arbta, ji daug kam padeda. Mes ir dbr ja duodam, nes infacol ir mums tik kartais suveikia..
As pati geriu pankolius istisai, kmynus. O jus kazkaip vaikui duodat? Pasidalinkit receltu gal ir mums padetu
Gruodinukas parašė:
bandykit pankoliu arbta, ji daug kam padeda. Mes ir dbr ja duodam, nes infacol ir mums tik kartais suveikia..
As pati geriu pankolius istisai, kmynus. O jus kazkaip vaikui duodat? Pasidalinkit receltu gal ir mums padetu
kirute parašė:
As zinau kaip jus jauciates.. cia kaip ir mums del asaru valgant, pati pradedu verkti, nes nezinau kaip jam padeti, kad nebereiketu verkti, nes verkimas tikrai ojoj…
As tai bandau nepasiduoti raminti ji kalbetis ir pns kad nepersiduotu mano jaudulys bet kartais tikrai labai gaila jo nes nezinau ar jam taip skauda ar del diskomforto taip. Tikiuosi greiciau susitvarkys viskas.
Slap_kov parašė:
Pasipasakokit, kuo uzimate savo maziukus kai jie nemiega, o ir lauke oras ne toks, kad eiti i lauka?Mes ir muzikos paklausom, ir padainuoju, ir su barskuciais…
Tai kad vaikų dėmėsio koncentravimas ir yra trumpas - veikla keičiama nuolat, net ir vėliau, metinukai-dvimetinukai negali ilgam apsistoti ties viena veikla - ją irgi reikia keisti.
Mes kol atsikeliam iš lėto
ramiai persirengiam - tuo metu kalbinu, pasakoju, ką darau, keičiu sauskelnes, paglostau kūnelį, rankytes, tada sakau, kad eisim mamai arbatos daryti
labai patinka besikeičiantys kambariai - atidžiai viską stebi, tai pavaikštau, paskui paguldau trumpam į gultuką, kur klausosi muzikytės ir yra pakabintas veidrodėlis - matyti save labai patinka, guguoja. Šiek tiek pagulėjus, o aš arbatos pasidarau, einam į kitą kambarį - patiesiu pleduką, paguli ant grindų, parodau žaisliuką, seka akytėmis, kai vedžioju; tada guldau ant pilvo, kol supyksta.
Tada keliu ant sofos - ten, kol guli, šnekinu, vėl kokį žaislą rodau, tada papyksta jau, imu ant peties ir rodau pro langą - ne ką dar temato, bet šviesa patinka... ir tada supyksta visai
glaudžiu prie savęs, maitinu, lūžinėja miegoti... Aprašius atrodo daug, bet viskas realiai trunka max pusę valandos - tik kol būdrauja, o paskui būna nuolat prie manęs, miega ant rankų ir valgo. Iki popietinio-vakarinio būdravimo, tada vėl panašiai plius kokios maudynės, nors kartais jos būna ir rytais, tėtis nešioja vakare, sesės kalbina arba vyresnėlė pagloboja... žodžiu, rutina
Slap_kov parašė:
Sveikos,
As ir daug ka isbandziau, nesidomi niekuo, tai labiausiai patinka plikineti ?
Paulina_89 parašė:
Aha man irgi ydomu ..
kirute parašė:
Gal kuri mamyte naudoja vaikjuoste? Noreciau nusipirkti, tik nelabai ka randu?
Didele yvairove yra sios firmos www.simplygood.biz tik nezinau ar yra lietuvoje..gal galima atsisiusti.kokybe gera nes turiu viiena produkta ju.
kirute parašė:
Gal kuri mamyte naudoja vaikjuoste? Noreciau nusipirkti, tik nelabai ka randu?
Cia didele gausa: nesiokles.lt/lt/13-vaikjuostes Galima nuvykti paskambinus arba internetu pirkti. As buvau nuvykus, nes norejau paciupinti medziagas, spalvas paziuret ?
as tai tokia turiu, labai pasiseke dar nescia budama nusipirkau galima sakyt nauja uz 7 eurus, tai paemiau vien, kad pigiau grybo, dabar paziurejau nu lb faina ir patogi, tik mano maziukas gal dar kiek per mazas i ja
neidukas.lt/nesiokles/chicco-kudikio-nesiokle-go-baby-carrier-red-wave.html
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai