gerutej parašė:
Sveikos prisiduodam ir mes gimem siandien tai yra 29 diena terminas buvo 19 d. 3605 g ir 52 cm gimdziau be epiduro neplysau, nekirpo viskas labai lengvai. Turim b…
Sveikinimai?
gerutej parašė:
Sveikos prisiduodam ir mes gimem siandien tai yra 29 diena terminas buvo 19 d. 3605 g ir 52 cm gimdziau be epiduro neplysau, nekirpo viskas labai lengvai. Turim b…
Sveikinimai?
Geadre parašė:
Sveikinimai?
Aciu
Redule31 parašė:
Laba gal zinot koki buda kad pienas nesigamintu.piktu komentaru nereikia
Metu tinktura
Pasidalinkit tos, kurios jau gimdėte: ar kam nors prasidėjo gimdymo veikla vien nuo nugaros skausmo , ale tokio stiprių mėnesinių skausmelio. Surakina kelioms valandoms gan intensyviai, paskui atleidžia, nors su nugara neturėjau jokių problemų visą nėštumą. Paruošiamukai jau keletą savaičių vis aplanko, kartais nebejuokingi.
marooni parašė:
Pasidalinkit tos, kurios jau gimdėte: ar kam nors prasidėjo gimdymo veikla vien nuo nugaros skausmo , ale tokio stiprių mėnesinių skausmelio. Surakina kelioms valan…
Ta diena kai pradejo skaudet nugara, man vakare vandenys nubego ir nakti supavau mazyli
Seniai čia besilankiau, nes jau supuoju savo mažylę. Mano istorija labai ilga ir sunki kaip sakau, bet po ilgo kelio esu rami ir laiminga. Kadangi turėjau GD, važiavau skatinimui, nes per nešioti negalėjau. Į ligoninę atvykau 24 dieną. Visa diena buvau skatinama, bet nei dieną nei naktį neprasidėjo jokia veikla. 25 diena buvo prakirptas gimdos kaklelis, ir įdėtas balionėlis, nes pasirodo po konizacijos viskas uzrandeje buvo. Na ir štai pagaliau prasidėjo sąrėmiai su jais prasikankinau 13 val. Bet vis vien kaklelis nesivere tiek kiek reikia, nuleidus vandenis taip pat nieko daugiau nevyko išskyrus sąrėmius. 9 vakaro pasiprasiau epiduro, nes nebeiskenciau ir gydytoja patarė kadangi bijojo, kad pati ne pagimdysiu. Atėjus nakčiai buvo iškviesta vyr gydytoja ir nutarta daryti ekstra CP. Nieko ne aiškino,tiesiog greit buvau išvežta į operacinę klausiau ar kažkas negrai gyd paragino, kad viskas OK tik pati negimdysiu. Ir pagaliau 26 d. 00.55 mažutė jau buvo man ant krūtinės. Gimėm 4050 kg ir 56cm. Patikėkit mamos kurias gazdina gimdymas ar skausmas. Kai paimti savo stebuklą ant rankų visi skausmai išgaruoja, viską pamiršti. Labai daug prirašiau, tiesiog noriu pasakyti, kad ir viskas atrodytų baisiai ir be išeities ne nustokit tikėti ir viskas bus gerai, nepasiduokit blogoms mintims. Linkim sulaukti savo stebuklelio kurios dar laukia ir ramiu naktelii supajancioms mažiukus. Lai nauji metai atneša tik gerus dalykus į jūsų gyvenimus!
sandra__ parašė:
Ta diena kai pradejo skaudet nugara, man vakare vandenys nubego ir nakti supavau mazyli![]()
Apklausinėjau drauges, visoms irgi taip pat, sakė daiktus pakuotis. Pirmas gimdymas skatintas, tai iškart buvo agresyvūs sąrėmiai, o ne maudimas. Tikiuos dar ne. Šiandien tik 37savaitė prasidėjo, nors pagal echo vaikelis didesnis gerokai.
lauragrazke parašė:
Kai nebegalėsit gulėti ramei tada bus tikrieji?linkiu viso ko geriausio ir gimdyti be skausmų smarkių ?
Linute nainainai parašė:
O kam ir dėl ko taip reikia?![]()
Kad gerai miegotų naktį ? kiek teisybės nežinau?
20 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai