-Mamute- parašė:
Nuo ryto iki vakaro duodu mp o vakarop nusitraukiu ir nieks nebega. Tai duodu misinuka
O butina nusitraukinet? Maziukas nepaima?
-Mamute- parašė:
Nuo ryto iki vakaro duodu mp o vakarop nusitraukiu ir nieks nebega. Tai duodu misinuka
O butina nusitraukinet? Maziukas nepaima?
Miglen parašė:
Atleiskit, bet nesusilaikiau. Apie cukraus žalą turbūt nereikia pasakoti ir kad ne veltui jis vadinamas "baltąja mirtimi", net žiurkės pripratintos prie cukraus ir …
Duoda ir normaliose salyse (pvz Svedijoje) vandens su gliukoze, bet per skausmingas proceduras, pvz imant krauja. Ir viso labo 1-2 ml, tik palaizyti
cukrus- pagrindinis maistas smegenims, naturalu, kad visi gyvi organizmai is prigimties linke rinktis ji. Todel ir vaisius valgom prinokusius, ir motinos pienas saldus
kas su saiku- tas nera taip jau mirtinai blogai. Galbut (na, tikiuosi), ta mamyte negirde persotinto gliukozes tirpalo vaikui ?
VDvar parašė:
Duoda ir normaliose salyse (pvz Svedijoje) vandens su gliukoze, bet per skausmingas proceduras, pvz imant krauja. Ir viso labo 1-2 ml, tik palaizyticukrus- pagr…
Matyt, ne
Natūrali, nesusintetinta fruktozė bei rafinuotas baltas cukrus - du labai skirtingi dalykai
Miglen parašė:
Atleiskit, bet nesusilaikiau. Apie cukraus žalą turbūt nereikia pasakoti ir kad ne veltui jis vadinamas "baltąja mirtimi", net žiurkės pripratintos prie cukraus ir …
Na ką ligoninėje patarė, tai ir klausau. Nebereikalo gal sakė.. Iš kur man žinot kaip elgtis, neesu užauginusi vaiko, kad viską žinočiau, o tos "tetulės" manau užaugine ne viena ir ne du. Tad klausau patarimų ir pamokymo. ir neduodama to cukraus kilogramais, o tik trys kruopelytės. Ir per7 savaites tik kartą duota buvo, ir tai kaip sakė greitosios pagalbos medikai. :))
Miglen parašė:
Matyt, ne![]()
Natūrali, nesusintetinta fruktozė bei rafinuotas baltas cukrus - du labai skirting…
Zinau, aciu, as chemija baigus ;D tik norejau pasakyt, kad ta mamyte gal tikrai ne is blogu keslu vaikui to cukraus dave
?
VDvar parašė:
Zinau, aciu, as chemija baigus ;D tik norejau pasakyt, kad ta mamyte gal tikrai ne is blogu keslu vaikui to cukraus dave?
Aš to ir nesakiau, ir negavoju. Kiekviena sąmoninga mama nori savo vaikui geriausio, tik kartais žinių trūksta
-Mamute- parašė:
Pas mane yra striju ant krutines. O sakykit. Po gimdymo pas mane visai striju nera ant pilvo. Ar yra kam taip?
Ne vienos strijos niekur neturiu, nors du nestumai ataikyti
100akimirka parašė:
AR YRA KURIOS MAITINA PACIOS IR IMA SOSKE ? AR SUDERINAMA ?
Zinoma kad suderinama :). Sunus neima, o dukra eme soske ir sekmingai maitinau.iki 14 menesiu amziaus.
NeTaPati parašė:
Zinoma kad suderinama :). Sunus neima, o dukra eme soske ir sekmingai maitinau.iki 14 menesiu amziaus.
O dažnai soskė burnoj būdavo?
3 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai