JuleK parašė:
Gal nusipirk tokius paketukus ir pasidarysi testuka ar vandenis bega ar ne...as nusipirkau jau kazkas kai bus man itartina uzsidesiu![]()
Vaistinej pirkot? kiek mokejot? ir įdomu jie tikrai parodo?
JuleK parašė:
Gal nusipirk tokius paketukus ir pasidarysi testuka ar vandenis bega ar ne...as nusipirkau jau kazkas kai bus man itartina uzsidesiu![]()
Vaistinej pirkot? kiek mokejot? ir įdomu jie tikrai parodo?
giedrulisimo parašė:
Jau pakritęs žemyn. Nebėra taip aukštai kaip buvo. Net pačiai keista. Šiandien lygiai 38 sav, gimdymas liepos 4.
O kokiu nors kitu pozymiu yra? Nes man na visai niekas nesidaro. Nezinau ar gerai ar blogai. Tik kad jau 4 dienos kojos netinsta. Pirma gimdyma skatino, nenoriu, kad situacija pasikartotu.
Gretee parašė:
Sveikos kaunietes,kur zadate gimdyti?![]()
Apsisprendziau gimdyti klinikose, o jei netycia nebutu visiskai vietu atvaziavus gimdyt ir siustu kitur, tada antras prioritetas - krikscioniskieji gimdymo namai. O klinikas pasirinkau todel, kad jie turi kudikiu reanimacija, jei neduok D, tokios prisireiktu. Mazylis ar Krikscioniski gn neturi reanimaciju ir siaip, sudetingais atvejais nepriima gimdymu, perveza i klinikas. Tai apsidraudimui noriu gimdyt is karto ten, kur yra prieinama auksciausio lygio pagalba
Airina. parašė:
Zinokit labai nuo vietoves priklauso,kurioj gyvenat. Bet taip,jei yra akivaizdi ir aiski problema-tada jie ziuri. Bet jei kas neaisku,jie ir nelabai aiskinas 🤷♀️…
Tai čia su viskuom taip jų sistemoje, jei neskauda pastoviai, kraujo tyrimai geri tai niekas nebandys kažko ieškoti, bet kiek teko su problemom ateiti tai visad pagalbos gaudavau, gyvenu tikroj "šiknoj", atsiprašant 😁 ir man nepatinka, kad tepinelių neėmė, nors išskyros visą nėštumą, paklausė tik ar niežti, ir leukocitų šlapime rado, bet sakė kad nuo išskyrų tikriausiai 🤯 bet galvoju kad visos čia taip prižiūrimos tai tenka tik pasitikėti 😊 ligoninej su gydytoju galėjau kaskart susitikti nors ir nebuvau uzsirasius, pergyvenau dėl gimdymo tai kad man viską paaiškinti ir nuraminti visad suteikia pilna informaciją būtent gydytojas.
AgneHill parašė:
Man irgi rytoj cp, sekmes !![]()
![]()
Jums taip pat 😊 ir gaila su pilvuku atsisveikinti, ir kita vertus - pavargau, jau sunku darosi, ir apskritai psihoze matomai - nes sluotos is ranku nepaleidziu, visus namuose sokdinu - vidinis nerimas vis tik veikia 🙈🤣
simcia parašė:
monamint, gal jus galit pasakyt kokie požymiai jeigu išleto laša vaisiaus vandenys? jau kelinta diena atrodo pastoviai šlapios kelnaitės, ir nesuprantu ar čia nuo k…
Ne manes klauset, bet pasidalinsiu savo patirtimi
Su pirmu nestumu po myliuko kita ryta pajutau, kad slampa kelnaites, nemasiskai, bet pasijuto skirtumas, lyginant kaip buvo iki tol. Nuvaziavau i klinikas, gydytojas patikrino echoskopu, bet daugiau nieko negalejo pakomentuot, nes iskart negali pasakyti, kokios kilmes tas slapumas kelnaitese, gal isskyros, gal nelaikomas slapimas. Pagulde i ligonine stebejimui, dave medziagine balta palute isidet ir ryte nesiau ta palute parodyt, dar syki tikrino echoskopu ir galiausiai nustate, kad lasa soniniai vandenys, ir skatino gimdyma del infekcijos pavojaus. Bet tas buvo pries 14 metu, siais laikais galima panaudoti testa, kuriuo nustatoma to slapumo kilme
Gretee parašė:
Mažylyje
Gretee parašė:
Krikscioniskuose.
9 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai