2020.10.01 15:57 (prieš 5 m.)
Sveika. Mano mergytėm šeštadienį bus 4 mėn. Valgom vien mišinuką kažkur nuo 2 mėn. Planuoju jau kitą savaitėlę duoti paragauti košyčių: pradėsim nuo bulvytės, morkytės ir t.t
O tvarkausi praktiškai viena. Vyras tik padeda išmaudyt, ir labai retą kartą, kai paprašau padėt pamaitint, nes jos jau didesnės,muistosi, galvas sukioja, darosi sunku kai abi vienu metu reikia pamaitinti. Dar kartais pakalbina, bet tas trunka kelias kokias minutes.. Kai reikia kur išvažiuot su reikalais, tada jau gelbėja mano mylima mamytė. Pasidėlioju kad tą savaitę visi reikalai ar grožio procedūros sukristų, tada mamukas savaitėlę pasisvečiuoja. Turiu dar sūnų pirmoką, tai va ir pamokas tenka daryt ir suruošt ir pažadint... Kai mama būna tai tikras išganymas man 🙂 Gaila, bet iš vyro mažai pagalbos...pats nesusiprotės kad reikia gal ką padėt. Aišku mano mergaitės pakankamai ramios, bent tokia kompensacija 😊 Pilvely kai buvo, vis kalbėdavau, tardavaus, kad būtų ramios 🙏 Ir matyt pavyko 😄 Taiva taip ir sukuosi..užmiega tai lekiu tekina po kambarius jei lauke, tai po lauką. Kai pradėsim košeliaut, tai bus viskas sudėtingiau 😒 Na matysim, įprasiu, teks įprast prie kitų mergaičių patiekalų 😊