2024.07.17 09:41 (prieš 1 m.)
Šiaurėsbanga parašė:
Aš naudoju xlander xmove, susilanksto labai lengvai ir patogiai. Į abi puses galima naudoti, patogu kai saulė šviečiai, tai lengvai tiesiog apsuku. Bet kaip ir čia …
Aš irgi nesegu viršutinių.
Mąsčiau ar sutapimas, ar tai, kad naujas vežimėlis, bet ji nebenori jame būti. Kol važiuojam dar dar, bet jau pristojus iškart pradeda įsitvėrus bandyti sprukti, parodo, kad nepatogu. Aisku, gal vežimas nekaltas. Jau toks metas, kai iškeli padedi ant žolės, tai atrodo, kad redbulio išgėrė, varikliukas iškart isijungia 😅
Kosmonautas parašė:
Tą maišelį reik užkišt , aš ne už patiesalo, o už tos žodžiu pagrindinės juodos dalies užkišu.
kažkiek ir maniškė pakritus yra, bet užsikelia ant buomelio kojas …
Mes name, turėjom prieš tai tanką 3in1😅 man šis irgi nepasakyčiau, kad iš lengvųjų, netoli 10kg, tie ratai didoki, tai gal labiau nepatogu. Bet ir buvo pliusai, kad pravažus, kiek rinkausi, domėjausi mano akiai geriausias variantas buvo. Pas mus žolynai, žvyras, tai su mažiuku vežimėliu nepajudėtumėm iš vietos, o ir tie lengvučiai (6kg) skysti labai medžiagos atžvilgiu. Jie šiltiems kraštams liuks, bet tik ne pas mus ☺️