Persikutee parašė:
Man dabar toks klausimas iškilo, o yra būsimų mamyčių čia pas mus, kurioms iki 27ių, 28erių metų? 🫶🏻🤔🤔
Man 28 metai 🙈
Persikutee parašė:
Man dabar toks klausimas iškilo, o yra būsimų mamyčių čia pas mus, kurioms iki 27ių, 28erių metų? 🫶🏻🤔🤔
Man 28 metai 🙈
Persikutee parašė:
Yra🌻👍 Man irgi 28
Persikutee parašė:
Man 23-eji, ir manau, kad visgi jauniausia čia 🙈😄😄
Aš turbūt po jūsų, man 25 🤭
Persikutee parašė:
Yra. Man 25 😁
Juste.J parašė:
Kalbant apie išsekimą ir nervus, tai aš su jumis. Kažkaip pastaruoju metu tapau labai nepakanti viskam, viskas erzina, nėra nuotaikos. Galbūt tie skausmai išvargino…
Jeigu po gimdymo truks vitaminu/mineralu tai jausites dar blogiau. As galvoju pasidaryt kraujo tyrimus pagimdzius ir bandyt atstatyt atsargas, nes turejau baby blues po pirmo gimdymo manau del vitaminu/mineralu stokos. Dar galvoju pasiklausiu gyd del siu papildu pagimdzius, jie kelia serotonina (laimes hormona) po gimdymo

Cavy parašė:
Kaip jums?
Treciadieni vakare paleido,nes esu is Kauno.Subrandino plaucius,vaistais spazmus nueme.Tausojamciu rezimu gyvenu namie
Persikutee parašė:
Man lapkritį 25 🙈
MiegaIiuke parašė:
Treciadieni vakare paleido,nes esu is Kauno.Subrandino plaucius,vaistais spazmus nueme.Tausojamciu rezimu gyvenu namie
Super, kad viskas gerai. Ilsėkitės.
Persikutee parašė:
Yra man 24 😁
15 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai