Mamoshius parašė:
Tikiuosi isikele, kazko nenori ikelt mums sios ft :))
Toks jau silpnutis, vos matomas, bet matau as tuos vaiduokliukus ir viskas :unsure…
nu jau begalo slabnas vaiduoklis, bet ir as iziuri, nors nesu linkus i tokius dalykus
Mamoshius parašė:
Tikiuosi isikele, kazko nenori ikelt mums sios ft :))
Toks jau silpnutis, vos matomas, bet matau as tuos vaiduokliukus ir viskas :unsure…
nu jau begalo slabnas vaiduoklis, bet ir as iziuri, nors nesu linkus i tokius dalykus
Mamoshius parašė:
Va butent, toks jau silpnutiso pamatyt ir suzinot vis tiek noris, tai ir kankinam tuos testus anksciau laiko
![]()
lauksim dar pora dieneliu
kaip j…
aš irgi matau vaiduokliukus
na o man tai buvo pirmi du testukai vaiduokliukai,o kai pakartojau už poros dienelių tai jau antroji ryški juostelė buvo
Austėja25 parašė:
aš irgi matau vaiduokliukusna o man tai buvo pirmi du testukai vaiduokliukai,o kai pakartojau už poros dienelių tai jau antroji ryški juostelė buvo
![]()
kaip fainai
dziaugsmelis visiskas
ir kas galetu isivaizduot, kad butent sis laukimas toks zudantis
o pozymiai? irgi buvo is anksto pojuciai, nuojautos ir visa kita? nes jau tiek visokiausiu nuomoniu prisiskaiciau, jog atrodo, kad arba is vis nusisneku arba
ech
Mamoshius parašė:
kaip fainaidziaugsmelis visiskas
ir kas galetu isivaizduot, kad butent sis laukimas toks zudantis
![]()
o pozymiai? irgi buvo is anksto pojuciai…
na kai lauki tai ir visokie požymiai atsiranda
man irgi taip buvo
o požymių ypatingų nejutau krūtinė tokia jautresnė buvo ir viskas,kadangi labai laukėm ir planavom tai jau tą pačią dieną kuomet turėjo prasidėti mėnesinės pasidariau testuką ir pamačiau vaiduokliuką
negalėjau patikėt tai kitą dieną vėl pasidariau kitos firmos ir vėl vaiduokliuką parodė
na tada jau kaip ir patikėjau,bet dar buvau neužtikrinta,tai po poros dienelių pasidariau dar vieną ir pamačiau antrą ryškią juostelę dėl kurios jau nebekilo abejonių!
Mamoshius parašė:
Va butent, toks jau silpnutiso pamatyt ir suzinot vis tiek noris, tai ir kankinam tuos testus anksciau laiko
![]()
lauksim dar pora dieneliu
kaip j…
jetus kalusyk pas mane dabar tokia panasi situaciaj,irgi bet viena diena anksciau pradejo tepti,sendien kazkokie su priemaisom tau ruda tai rausva eina bet nestipriai,ir papykina ir bt nenukritus,jetus kad dievulis manes neapleistu ir butu pagalaiu uzkibe.o kada tu dareisi testuka?ir ar dar teberapas tave kraujuko?esu airjoje ir neturiu su pasitarti,del to laukiu atsakymo
Austėja25 parašė:
na kai lauki tai ir visokie požymiai atsirandaman irgi taip buvo
o požymių ypatingų nejutau krūtinė tokia jautresnė buvo ir viskas,kadangi labai laukė…
Jetus, kaip tas pora dieneliu iskentet ir mums
jau nuyo vieno ryto matavimu iki kito ryto kaip sunku iskentet
reiks ir mums laukt tu dvieju uztikrintu, lemtinguju juosteliu
sveikinimai sulaukus dziaugsmelio!
pumyte23 parašė:
jetus kalusyk pas mane dabar tokia panasi situaciaj,irgi bet viena diena anksciau pradejo tepti,sendien kazkokie su priemaisom tau ruda tai rausva eina bet nestipri…
sveikinu su pradzia :)) uoj, mes testuotis pradejom net nezinau, paciom pirmom dienom, kai ale pozymius pradejom jaust
nera tos kantrybes pakentet, nors tu ka
man tai prasidejo tie kraujavimai pries tris dieneles, is karto maciau, kad ne toks pat reikalas, kaip per menesines, is kart apsidziaugiau, galvojau, va, uzkibo, nes prasidejo su tais tokiais rudais, rausvais dalykiukais, o va po to prasidejo nesamones.. iki pat siandien,(jau trecia diena) teplioja, visas dienas ir pavadinciau tepliojimu, jei ne tas (atsiprasau) durnas reikalas, kai eini i toleta ir jauti (sysiuko metu), kad ligtai gimda valytus, tokie ne kaip kresuliukai, kaip gleives (vel atsiprasau) tokios tamsios spalvos, prisiskaiciau, kad kai matos sviezias kraujas, tada negerai, o va dabar vis tiek dar pergyvenu biski, kas cia ir kaip, kad nieko blogo nebutu, bet jau i pabaiga juda viskas, tai tikiuos, kad taip graziai ir baigsis, be jokiu negerumu..
labai tikiuos, kad cia implantacija, kad vaikutis tik kabinas pilvelyj, o ne siaip kokios silpnos menesines
realiai testa bent po 10 dienu reikia daryt, tada ziuret, bet neiskenciu, ir visi testai iki vieno rodo tuos vaiduokliukus, nera nei vieno, kad visiskai jokio seselio nemestu, vis kazkas yra, bet nera ne vieno, kad ryskiai rodytu..
dar buvo, kad viena ryta ruosiuos gert kava, ir kazkoks toks negeras jausmas ja geriant, o kava kas ryta geriu, nu damusinejau ta kava, tada vyrus pietums guliasa dejos i darba, kaip tik baiginejau kava gert ir nuo tos kavos, mesos kvapo taaaip bloga pasidare.. begom draugaut su toletu
cia buvo pirmas itarimas
dar ta nugara, pilvo apacia, bet irgi vis bandau neuzsiciklint visko nestumui, kad netektu nusivilt
o kaip tau? papykina, o nevaro i tualeta vemimui? nera krutine pasikeitus? daug kam, kiek maciau, krutine baisiai jautri tampa, man tai is vis nieko, tik padidejus tokia, gerokai, nors ir taip nemaza, tai labai jaucias
nesimatuoji temperaturos? kiek laiko jau veluoja mmm ir kiek laiko nuo bandymo?
ai dar, netroskina taves? as kiaura diena su vandeniu rankoj vaikstau, toks troskinimas jau nezinau, tai ir aisku, del to ir i toleta kas pusa h/ kas valanda lakstau
Mamoshius parašė:
sveikinu su pradzia :)) uoj, mes testuotis pradejom net nezinau, paciom pirmom dienom, kai ale pozymius pradejom jaustnera tos kantrybes pakentet, nors tu ka…
oi man si menesi taip sudere pe ovoliacija pilva jkd gyvenime to jutusi,ir po jos praejus 4 dienom vis silpna daresi man,bt buvo pakilusi ,visa ta laika pilva pute vandens daug geriau,ir galaisiai nuo draugo kvepalu supykino begau vemti,o veluoti nevavo kaip tik atvirksciai,ko nera buve,anksciau diena teplioti pradejo,va sendien eina kraujukas bet su tokio rudom priemaisom,bt nera nukritusi,silpna,valgiau maista supykino,atidaviau dukryte,prakaitas pila,o del krutines gal yra kazkokia keista bet nera jautri kad butu,del to manau gal kabinasi nestumas man jau du sykius buvo panasei,pirma kai sirgau 7 dienas neitariau kad galiu buti nescia,ir va dukryte turiu,o kitas irgi kraujavau bet gan gausiai ir poto suzinojau kad laukiuosi,bet 7 sav persileidau,o dabar kazkas isskirtinio vyksta...
pumyte23 parašė:
oi man si menesi taip sudere pe ovoliacija pilva jkd gyvenime to jutusi,ir po jos praejus 4 dienom vis silpna daresi man,bt buvo pakilusi ,visa ta laika pilva pute …
vo, man irgi karsta daros vis, prakaitas pila vos pajudejus, ploviau indus, tai net prakaitas ispyle kol kelias lekstes isploviau ir namus issiurbliavau, vos ne uzdusus buvau, kas tikrai idomu
o nebuvo pries tai, kad nestumo pradzioj pakraujavai va taip, kaip dabar? kiek suprantu, tau ta implantacija gali but
jei taip, tai labai sveikinciau
su krutine man irgi tas pats kaip tau
atsiprasau uz klausima, bet gal tas persileidimas nesenai buvo? nes po jo, bent jau vel kiek skaiciau, sekantis nestumas labai lengvai 'prikimba'
12 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai