Dvynukai-mergytės parašė:
Man 17 diena, tai visai gerai, sunkiausia buvo pirmos 6 dienis, dabar baika jau🙂
Man 2-3 para kosmokine, 4 jau prasviesejo ir geryn😁
Man 17 diena, tai visai gerai, sunkiausia buvo pirmos 6 dienis, dabar baika jau🙂
Man 2-3 para kosmokine, 4 jau prasviesejo ir geryn😁
Paula.L parašė:
12 para iseme siulus. Sake jeigu kokie bus nelygumai pataisysisme po 6 men su vietine nejautra.
Tai man tada matyt irgi isims kai eisiu dabar balandzio 13, bus 3 savaites pilnos😑 bijau siulu isemimo 😑
Paula.L parašė:
12 para iseme siulus. Sake jeigu kokie bus nelygumai pataisysisme po 6 men su vietine nejautra.
Bet tau tai tokia lygi praktiskai linija, pas mane tai kaip sypsena 😀
TStela parašė:
O kada nuo bambos nusiklijavai?
Nuo bambos nuklijavau pleistrą, kai išėmė siules kitą dieną
Nuo bambos nuklijavau pleistrą, kai išėmė siules kitą dieną
As kadangi maudziaus ir suslapo, tai nuemiau bet seip paprasta uzdejau nes man nejauku kazkaip kai tie siulai matosi😑
NeedInfo parašė:
Dar klausimėlis, o siuntimą davė tiesiog įrašydamas diagnozę. Ar buvo pažymėta kad pas plastikus kreiptis? Gal metyčia ir diagnozės kodą prisiminsite? Ačiū🙏…

Paula.L parašė:
Nieko neužklijuojate daugiau, netepate betadinu? tik korsetas ir viskas?
TStela parašė:
As kadangi maudziaus ir suslapo, tai nuemiau bet seip paprasta uzdejau nes man nejauku kazkaip kai tie siulai matosi😑
Na jo, jeigu dar siulai neišimti, užklijuokit geriau.
TStela parašė:
Turi nuotrauka kaip atrodo, nes pvz man taip nejauku db be tu pleistru, ypac ties bamba😑
3 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai