barbytukas parašė:
Krasula, kaip suprantu, turite patirties tame, gal galėsit pakomentuoti. Gydytoja Žurman surašė, ką reikėtų daryti suėjus metams planavimo. Kaip suprantu, čia jau b…
Klausimas, kaip 1tabl uzaugins "derliu".. cia reiktu lb sekti
barbytukas parašė:
Krasula, kaip suprantu, turite patirties tame, gal galėsit pakomentuoti. Gydytoja Žurman surašė, ką reikėtų daryti suėjus metams planavimo. Kaip suprantu, čia jau b…
Klausimas, kaip 1tabl uzaugins "derliu".. cia reiktu lb sekti
barbytukas parašė:
Jo, čia jau IUI stimuliuotam cikle.
Kiek teko susidurti jinai pradeda nuo IUI su stimuliacijom nežaidžia, kas irgi gerai, nes su ov stimuliacijom porai sunku psichologiškai myletis tomis dienomis, kartais būna kad net nepavyksta 🤭
Nendrė123 parašė:
Duosiu mums dar kelis mėnesius ir eisiu pas kitą gydytoją, nes kol kas tik su ginekologe sprendžiam problemas, bet manau ir jų žinios ribotos, ir specializacija ne …
Taip teks važineti, eilines ginekologes poliklinikose I lygio išvis žinių tame neturi, ir kartais tokių perliukų paberia... 😁
Labas merginos, esu skaičiusi kažkur, kad po abrazijos/atsiurbimo dar kurį laiką testai vaiduokliuoja. Atsiurbimą dėl nesivystančio nėštumo turėjau kovo 28, sumąsčiau va sakau pasidarysiu testą-pažiūrėsiu, kad žinot jei ką, nes nesenai turėjau nesaugius santykius nors dar nesulaukiau pirmųjų mm (na taip jau gavosi) ir žiūriu- vaiduokliuoja labai nežymiai, tai jei dar vaiduokliuos kokią savaitę, kaip žinot po savaitės, o gal vėl užkibo 🫣 gal žinot, per kiek laiko pradingsta II ? Nesaugūs santykiai buvo balandžio 12, tikrai dar negalėtų testas nieko rodyt. Vaiduoklis va toks va, vos įžiūrimas
Sveikos,
Gal kurios susidurusios su skausminga ov? As galvoju ar čia aš jau man vaidenasi tie skausmai
pirma kart isvis sulaukiau tyškiu dvieju ov juosteliu, išblanko juostele vakar ryte, tačiau pilvo apačia taip spazmuoja kad oho, kaip prieš mm atrodo kita kart nebūna, db galvoju ar čia normalus tas toks skausmas ar jau čia kažkas ne taip
Lovelov parašė:
Labas merginos, esu skaičiusi kažkur, kad po abrazijos/atsiurbimo dar kurį laiką testai vaiduokliuoja. Atsiurbimą dėl nesivystančio nėštumo turėjau kovo 28, sumąsči…
Nu man pvz po atsiurbimo tik po 1.5 menesio mm tegrįžo. Aišku visom skirtingai, bet kažin ar tiek greit Jums viskas galėjo atsistatyt ,kad pastot. Aišku visko būna.
Planuotoja parašė:
Sveikos,
Gal kurios susidurusios su skausminga ov? As galvoju ar čia aš jau man vaidenasi t…
Visiskai normalus dalykas ovuliacijos skausmas. Dazniausiai kaip skauda, ovuliacija ivyksta per 24-48val.
atkreipkit demesi, kitoms skausmas keicia puses kas cikla
Svajonė777 parašė:
Visiskai normalus dalykas ovuliacijos skausmas. Dazniausiai kaip skauda, ovuliacija ivyksta per 24-48val.atkreipkit demesi, kitoms skausmas keicia puses kas cik…
Turiu pks, ov nepilnaverte paskutinį pusmeti kiek testuojuosi, pirma kartą ryškios dvi juostelės, ir galvoju ar jau čia pasamonė pamačius tas dvi juosteles taip žaidžia, ar tikrai realu toks skaumas ir tikėt kad ji tikrai įvyko, ačiū
Planuotoja parašė:
Sveikos,
Gal kurios susidurusios su skausminga ov? As galvoju ar čia aš jau man vaidenasi t…
Man si menesi labai spazmavo ir krutine jautri issiputusi iki dabar
Planuotoja parašė:
Turiu pks, ov nepilnaverte paskutinį pusmeti kiek testuojuosi, pirma kartą ryškios dvi juostelės, ir galvoju ar jau čia pasamonė pamačius tas dvi juosteles taip žai…
Pasidarykite ovuliacijos testa vakare dar ar rytoj ir jeigu blanksta, zinosit kad viskas ivyko puikiai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai