BusKaipBus11 parašė:
Idomi savijauta 😁 Gal kokius papildus naujus pradejot vartoti? 😊
Ne visiskai nieko😀
BusKaipBus11 parašė:
Idomi savijauta 😁 Gal kokius papildus naujus pradejot vartoti? 😊
Ne visiskai nieko😀
Laba o as supratau kodel tas testas vakar buvo toks, as juk ir lh kartu i pakeli isidejau, matyt jie susiliete ir atsispaude hcg nuo lh testo..nes abu buvo dregni ka tik padaryti, pabandziau veliau vakare ar taip imanoma..zodziu kuo puikiausiai atsispaudzia vienas nuo kito 😕
laiminga1359 parašė:
Labas rytas, noriu patarimo..🫣 planuojam ir stengiamės jau apie 8mėn., tačiau niekaip nepavyksta.. Bandžiau ir skaičiuotis vaisingas dienas bei ovuliaciją, nes nela…
Bandyčiau kitus ov testus
laiminga1359 parašė:
Labas rytas, noriu patarimo..🫣 planuojam ir stengiamės jau apie 8mėn., tačiau niekaip nepavyksta.. Bandžiau ir skaičiuotis vaisingas dienas bei ovuliaciją, nes nela…
Man padejo pastoti livsane testukai😊 labai patiko jie
Giedrė. parašė:
Bandyčiau kitus ov testus![]()
Reikės... jau 3 ar 4 firmos išbandytos..🤦♀️🫣
laiminga1359 parašė:
Reikės... jau 3 ar 4 firmos išbandytos..🤦♀️🫣
O kokias bandėt? Jei daug firmų išbandėt ir nepagavot, gal reiktų su gine pasikonsultuot
everglow parašė:
Labas rytas, 8DPO aišku tuščiasnežinau, ko aš taip anksti tikiuosi, vakar vakare sau sakiau - tikrai be 10DPO nesitestuosiu, oh well😄
Aš ir 7DPO dariausi progesteroną, parėjo atsakymas - 61 nmol, tai tiek vilčių suteikė. Bet va šiandien 10DPO ir testas tuščias
laiminga1359 parašė:
Laba, man tas pats su lh testais, tai as kaip pika skaityciau kur apie 0.6, ir bandyciau 7 dpo prg pasidaryt, bus aisu ar ivykus ov ar ne. Aisku tikslumo truks, bet bent zinosit vyksta ar ne...db bandziau su shein lh testais ov gaudyti bet jie sakyciau per jautrus jau..
15 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai